1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

V době, kdy jsem maturoval - před 55 lety - byly ale úplně jiné otázky z literatury, z tohoto kvizu snad jen Babička..............

2
Před 1 rokem
Václav Komrska

Hlavně jste ale neměl správnou odpověď uvedenou v zadání jako tady 🙂. Tenhle vtípek s maturitou nic moc společného nemá (ačkoli je pravda, že ten test z češtiny zkoumá pomalu to, zda vůbec vnímáte obsah textu, který čtete).

1
Před 1 rokem

Dobrý den, děláte si legraci? Tohle jsou těžké otázky? V textu se téměř vždy objevuje jméno hlavní postavy…

33
Před 1 rokem

10/10 velmi snadné,pro nás maturanty staršího věku. Tipla jsem jen "Farmu zvířat",dostala jsem ji k Vánocům /spolu s "1984"/ a ještě nezačala číst.

4
Před 1 rokem
Sivá Iva

Snadné pro kohokoli gramotného. Téměř vždy je odpověď uvedena již v zadání.

3
Před 1 rokem

Autorka by asi neprošla testem z interpunkce pro 7. třídu, hned v titulku (!) jí chybí čárka. (Kdo projde literárním kvízem bez chyby je opravdový borec)

Dál jsem zatím nečetla.

4
Před 1 rokem

Musím tu souhlasit se všemi, ani sem toho větsinu nečetl, ale z textu to bylo hned poznat. Nebyl sem si jistej jen u E.E.Poe, ale i tak 10z10. To je opravdu na úrovni ZŠ.

3
Před 1 rokemUpraveno

Vskutku "velmi náročný" test. Pokud je taková úroveň znalostí požadována po dnešních maturantech, tak potěš pánbu. Takže jako vtip dobré.

5

Velice primitivní, nevěřím, že takto napovídajících a jednoduchých je většina otázek- Aby byla v každém zadání zároveň odpověď?

11
Před 1 rokem

Borec? Vždyť je všude okatá nápověda!

38
Před 1 rokem
Alena Dluhošová

No právě, to by nevyplnil správně jen úplný ignorant.

Před 1 rokem

Pokud by tam nebyla jasná nápověda - slovo opakující se v ukázce a v názvu díla, nebylo by lehké. Takhle to byla zbytečná ztráta času

2
Před 1 rokem

Velký Gatsby, když je v textu uvedno Gatsby, fakt vtipné. Připomínám to vtip o maturitě: profesorka se ptá maturanta, který neví: "Kdo napsal Máchův Máj?"

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt