1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Milá tuctovko, Tvoje příběhy nejen že znám, já Tvoje příběhy žiju. Co žiju, v podstatě se s nimi ztotožňuji, tak jsem prostě já. Je to vždy krásné, milé, osvěžující a inspirativní. Ale hlavně velmi povzbuzující, potěšující a dosrdcejdoucí! Děkuji! A přeji, ať Tě neopouští neutuchající inspirace ani dychtiví čtenáři. Jsem poctěna, že k nim patřím i já....

2
Před 1 rokem
Monika Pávková

A co víc, že čtenářky se může kdykoliv stát aktérka nějakého dalšího příběhu...pozor na mě! 😉

Před 1 rokem

Milá Tuctovko Maruško, to je velice vtipné a osvěžující čtení. Přesně jsem si vzpomněla na setkání po dlouhé době s kamarádem...s kamarádem OČI a VLASY. No..málem jsem ho nepoznala. Měl tak napapané tváře, že oči nebyly pořádně vidět. A kam zmizely vlasy? To zřejmě nevěděl ani on.

Těším se na další článek. Ať ti to píše;-)

1
Před 1 rokem

Milá paní Maruško, dlouho jsem se takto nezasmála..Co mě to jen připomíná? 🙂 Jedny lícní kosti mám 29 let od střední školy doma 😆

4
Před 1 rokem
Lenka Kubiznakova

Waw, vždy jsem záviděla těm, které měly doma vlasy, oči i kosti doma. A po pár letech jsme na tom všechny stejně, že?

2
Před 1 rokem

Milá Maruško, nikdy si nenechám ujít žádnou z Tvých povídek ze života a u této jsem se opět výborně pobavila! Ať se daří a těším se na další - už aby to bylo! 😉

1
Před 1 rokem

Super,pobavila jsem se. Jdu na sraz po 40ti letech. Tak se mám asi na co těšit.

1
Před 1 rokem
Pavlina Koppova

I kdyby jste se nepoznali, hlavně, že se budete dobře bavit!

Před 1 rokem

Ať žije mrkev a hodně pohybu!!! 🙂

Těším se na další inspiraci!

1
Před 1 rokemUpraveno

Opět krásně a vtipně popsaná realita

1
Před 1 rokem

To je vtipné. Ze života :)

1
Před 1 rokem

Super😆😆😆♥️♥️♥️