1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

"Je proto žádoucí, aby muž své partnerce ubral některé starosti, nabízel jí pravidelně pomoc či podporu a snažil se o spravedlivé rozložení úkolů. Leckdy stačí i psychická podpora či ocenění za to, co všechno žena zvládá."

Ano , žena furt něco potřebuje, muž né, muž je jen lokaj.

7
Před 1 rokem

Co potřebují ženy už nikoho nezajímá. Teď by zase pro změnu mohl někdo psát, co potřebuje muž.

Mi to už přijde že všech těch článku, že ženská má 10753789 cpecifik, které by měl každý chlap dodržovat aby byla žena šťastná, jinak u ní nemá šanci. Zatím co ženská nemusí dělat nic, protože chlap je tu jen od toho aby plnil ona specifika. 🤦🤔

14
Před 1 rokem

Nejak jsem se nedocetl, ze i zeny maji delat neco, aby se jim nezacal nudit muz 🙂 A taky o tom, ze by mely i po narozeni potomka drzet nejake "sexualni" dny, a to ne 1x za pul roku 😉

12
Před 1 rokem

Me se jen libi jak jsou vsechny ty clanky jednostranne...kdyz je zenska neverna nebo odejde ze vztahu,vzdy za to muze chlap a nejake jeho chovani a zena je ta krehka neboha ublizena kvetinka...kdyz neco provede chlap?je to proste neschopne prase😂

Před 1 rokem

ani jsem to nečetl, odpověď zná přece každý - protože jsou to rajdy.....

3
Před 1 rokem

Jojo, žena je jak otevřená kniha.............kvantové fyziky...............napsaná v sanskrtu 😄

9
Před 1 rokem

Jo jak se nudí pozvu souseda a když to nestačí tak Feriho !

6
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt