1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Žehličku ETA ještě mám a vysavač STARDANT a pořád funguji prostě něco vydrželi ne jak ty dnešní zmetky...

23
Daša Řežábková

Dnes do všeho dávají tzv.kurvítka aby spotřebič odešel v okamžiku, kdy skončí záruční lhůta! Mixer a šlehač Eta mám již 48 let a stále k velké spokojenosti! Dokonce i ruční mlýnek na maso mele jak o závad. Pračku Tatramat jsem měla bez jediné opravy 25 let, po ní jsem koupila Candy, které odešel programátor 2 dny po záruce! Takže prala pouhý rok!

15
Před 1 rokem

To pisete o vecech co si tehdy novomanzele koupili a byly funkcni jeste o zlate svatbe? Mam doma 40 let starou retro lampicku a menil sem u ni 2 x zarovku....

19
Před 1 rokem

Nepochopil jsem poentu , ale jedno je jisté. Tyto a jiné spotřebiče vydrželi desítky let. !!!!

9
Před 1 rokem
Vaclav Forman

Ony ty spotřebiče i - vydržely. (Y)

5
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Taky mám tu žehličku i šlehač. Mixér je už ve sběrném dvoře. Pračka tatramatka zrezavěla.

Tak to bysme měli babičky. A teď co měl dědeček. Nějak jste na něho zapoměli. Ten taky existoval!!!

1
Před 1 rokem

První Tatramatku jsme měli 16 let dokud neprorezavěl buben. Opravář říkal že to bylo z praní plen.

1
Před 1 rokem

7-10 správných odpovědí

Neuvěřitelné! Gratulujeme k úžasnému výsledku.

4
Před 1 rokem
Eva Komárková

Taky tak. Při pohledu na mlýnek na strouhanku jsem si vzpomněl na mlýnek na mák a mlýnek na maliny, ostružiny atd. když se dělají marmelády a mlýnek na maso. Mám po babičce stále a vše funguje. Kašlu na robota a vždy si rád zamelu a vzpomínám při tom na babičku. Jen ty buchty s mákem už nikdy neudělám jako ona.

1
Před 1 rokem

ETA mixér oranžový ruční mam uz 33 let👌a pořád maká ☝️👏NEVZDÁM SE HO!!!

1
Před 1 rokem

..z pěti fotek tři reklamy , jděte někam..

Před 1 rokem
Michal Bank

Jsou to zoufalci, potřebují vydělat na reklamě. A jaké téma někoho přitáhne?

Před 1 rokemUpraveno

mixer ETA MIRA,stále slouží.

11
Před 1 rokem

Fungují dodnes.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt