Takové věci se děly, dějí a budou dít bez ohledu na politický establishment dané země. Je to součástí toho, že "peníze světem vládnou" a někteří jedinci upřednostní vlastní prospěch před čímkoliv a bez ohledu na kohokoliv. Já osobně jsem nic podobného nezažila, přesto si dobu minulého režimu neidelizuji, jako mnoho jiných lidí. Jsem toho názoru, že žádná doba, v souvislosti s politikou, nebyla, není a nikdy nebude ideální v tom smyslu, že se zavděčí všem lidem stejně. Boj s různými typy zločinnosti je nekončící a přeji lidem, kteří takový boj vedou aby měli pro toto stále dost energie a síly. Je to jako souboj Dobra se Zlem. Jednou vyhrává ten, podruhé onen..
Pane Klima, hlavně pátrejte dál.
Minimálně to jedno jednovaječné dvojce by mělo být brzy nalezeno.
Jsou to naprosto šílené věci.
Nosit 9 měsíců dítě a pak zažít příšernost jakou porod je a najednou je prázdno?
Až mně z toho mrazí !!! Porodit dítě a pak se vrátíte domů s prázdnou - to musí být peklo. A ta psychika, to se matka do své smrti s tím nevyrovná.
Při vší úctě k panu Klímovi, praktikami StB se zabývá tak dlouho, že by měl vědět, že únosy děti a jejich prodej do zahraničí k jejím úkolům fakt nepatřily.
A jak to můžete vědět? Jste bývalá clenka STB?
Tenkrát ? Jakože z politických důvodů ? Nebo kvůli zisku.. ? Vždyť v dnešní době se to páchá za vykonstruovaných scénářů a ve spolupráci s ospody, neziskovkami, magistrátem, fízlama, st.zastupitelstvím, justicí, děcáky, ústavy, ministerstvy, školstvím, zdravotnictvím, nasazenýma osobama a skupinama, kteří z toho mají vlastní prospěch, zisk, dotace.. běžně ! Vím o čem mluvím ! Zaměřeno je na samoživitelky a nepohodlné matky, který vyžadují výživné od fotříků grázlů ! Systém státu na tohle kradení dětí a ochranu vlivných neplatičů výživného je přímo nastaven stejně, jako systém předvídatelně očekává selhání matek, které netuší, jak je sám systém šokujícím způsobem zradí ve prospěch fotříků a výše zminovaných institucí a osob. O tom, jak nelidsky při tom trpí matky a jejich děti, se mlčí. Utrpení dětí způsobené systémem státu se svádí na matku, které je po celou dobu znemožněno cokoli prosadit, změnit, zastavit, zvrátit, ochránit své dítě/děti, zajistit je a sebe právy. A to není zdaleka všechno. To není doba komunismu. Tj demokracie = fašismus, štvanice a terorismus ! Kam se hrabe kolektivní utrpení těch z druhé světové !!!
Zkusila jste lékařskou pomoc?
Ja p Klimovi věřim !Mě se to v r 1969 stalo take to same ani mi nedali nic podepsat a umrtni list mi take nedali atd.
Dobrý den nemáte někdo kontakt na pana Klímu mám ten samí problém z roku 1967 jde o mého bratra údajné umrtí po týdnu od narození mamče řekli že byl hromadně spopelněn v Ústí nad Labem můj kontakt 705 113 515 Petr předem děkuji
Panu Klimovi držím palce,ať se mu podaří najít co nejvíc důkazů....kvůli všem rodinám,které si musely projít peklem...
to je strašné, doufám, že se mu to podaří