1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Takové věci se děly, dějí a budou dít bez ohledu na politický establishment dané země. Je to součástí toho, že "peníze světem vládnou" a někteří jedinci upřednostní vlastní prospěch před čímkoliv a bez ohledu na kohokoliv. Já osobně jsem nic podobného nezažila, přesto si dobu minulého režimu neidelizuji, jako mnoho jiných lidí. Jsem toho názoru, že žádná doba, v souvislosti s politikou, nebyla, není a nikdy nebude ideální v tom smyslu, že se zavděčí všem lidem stejně. Boj s různými typy zločinnosti je nekončící a přeji lidem, kteří takový boj vedou aby měli pro toto stále dost energie a síly. Je to jako souboj Dobra se Zlem. Jednou vyhrává ten, podruhé onen..

Před 1 rokem

Pane Klima, hlavně pátrejte dál.

Minimálně to jedno jednovaječné dvojce by mělo být brzy nalezeno.

Jsou to naprosto šílené věci.

Nosit 9 měsíců dítě a pak zažít příšernost jakou porod je a najednou je prázdno?

17
Před 1 rokemUpraveno
Eva Frančíková

Až mně z toho mrazí !!! Porodit dítě a pak se vrátíte domů s prázdnou - to musí být peklo. A ta psychika, to se matka do své smrti s tím nevyrovná.

14
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Při vší úctě k panu Klímovi, praktikami StB se zabývá tak dlouho, že by měl vědět, že únosy děti a jejich prodej do zahraničí k jejím úkolům fakt nepatřily.

17
Před 1 rokem
Saskie Hájková

A jak to můžete vědět? Jste bývalá clenka STB?

12
Před 1 rokem

Tenkrát ? Jakože z politických důvodů ? Nebo kvůli zisku.. ? Vždyť v dnešní době se to páchá za vykonstruovaných scénářů a ve spolupráci s ospody, neziskovkami, magistrátem, fízlama, st.zastupitelstvím, justicí, děcáky, ústavy, ministerstvy, školstvím, zdravotnictvím, nasazenýma osobama a skupinama, kteří z toho mají vlastní prospěch, zisk, dotace.. běžně ! Vím o čem mluvím ! Zaměřeno je na samoživitelky a nepohodlné matky, který vyžadují výživné od fotříků grázlů ! Systém státu na tohle kradení dětí a ochranu vlivných neplatičů výživného je přímo nastaven stejně, jako systém předvídatelně očekává selhání matek, které netuší, jak je sám systém šokujícím způsobem zradí ve prospěch fotříků a výše zminovaných institucí a osob. O tom, jak nelidsky při tom trpí matky a jejich děti, se mlčí. Utrpení dětí způsobené systémem státu se svádí na matku, které je po celou dobu znemožněno cokoli prosadit, změnit, zastavit, zvrátit, ochránit své dítě/děti, zajistit je a sebe právy. A to není zdaleka všechno. To není doba komunismu. Tj demokracie = fašismus, štvanice a terorismus ! Kam se hrabe kolektivní utrpení těch z druhé světové !!!

6
Před 1 rokem
Kateřino Stastna

Zkusila jste lékařskou pomoc?

3
Před 1 rokem

Ja p Klimovi věřim !Mě se to v r 1969 stalo take to same ani mi nedali nic podepsat a umrtni list mi take nedali atd.

14
Před 9 měsíci

Dobrý den nemáte někdo kontakt na pana Klímu mám ten samí problém z roku 1967 jde o mého bratra údajné umrtí po týdnu od narození mamče řekli že byl hromadně spopelněn v Ústí nad Labem můj kontakt 705 113 515 Petr předem děkuji

Před 1 rokem

Panu Klimovi držím palce,ať se mu podaří najít co nejvíc důkazů....kvůli všem rodinám,které si musely projít peklem...

12
Před 1 rokem

to je strašné, doufám, že se mu to podaří

7
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt