Perfektní seriál.Hudba z něho je nezapomenutelná. Nechápu, proč místo těch strašných animáků nepustí Déčko děckám tento seriál.
Ono těch seriálů pro děti, které by mohli opakovat, je více - namátkou:
Bella a Sabastian, Curro Jimenez, Čáryfuk, Dennis, postrach okolí (čb), Děti z Kouřové hory, Děti ze Síria, Dobrodružství Toma Sawyera, Dva roky prázdnin, Goro bílý pes, Jack Holborn, Korálový ostrov, Pan Trychtýř, Pippi dlouhá punčocha, Pod horou, Příhody dráčka Soptíka, Sandokan, Skippy, "Rodina Smolíkova" (všechny 3 série), Sokol - strážce noci, Škola za školou, Vilém Tell, Vinnetou - náčelník Mescalerů,...
Naštěstí v době VHS, DVD, bluray -a i díky domácímu videoarchivu- si mohu drtivou většinu z nich pustit kdykoli a nejsem vázaná na stávající tel. stanice...
To už je let. Vzpomínám si, že v tehdejším Československu běžel Robin Hood na na podzim 1988. Každý týden se vysílaly dva díly a všichni jsme netrpělivě čekali u obrazovek. . Nám holkám se urostlý zbojník samozřejmě líbil, sháněly jsme fotky, vzpomínám si, že za velkou xerokopii jsem vyplazla patnáct Kč, což bylo dost peněz. To si dnešní náctiletí, kteří si najdou fotky svých hrdinů na netu, vůbec neumí představit.
Za mě jeden z nejlepších seriálů o Robinu Hoodovi.
Promiňte, ale toho herce jsem v životě neviděl. Taky proč? Proč bych se koukal na nějakou osmdesátkovou verzi, Když už existovyly verza, jako ta Kevina Costnera, nebo Douglase Fairbankse?
Nebo Errola Flynna, ten byl dokonalý. I když nahatý Kevin Costner taky nebyl k zahození.
Seriál jsem miloval a nejlepší byl Nasir 🙂
Taky bratr Tuck.
Nejlepší Robin Hood, který je. Krásná hudba a hlavně to je výborné natočené. Ty novější verze se mi nelíbí.
Nevíte někdo náhodou, kde by bylo možné ten seriál stáhnout nebo vidět?
Na Youtube, s dabingem. Nevím jestli všechny díly, ale minimálně některé ano. Jinak je třeba hledat i jinde.
No jako šedesátník je určitě hezčí než jako mladý.
Škoda, že u nás v Čechách je v tomto věku málo pohledných mužů....aby se bylo na co dívat, musíte do ciziny.
Pořád je to hezký chlap, léta neléta.