1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nevím jak v mládí, ale v pozdějším věku vždy vystupoval s červeným nosem a propadlýma očima. Pudr to mnohdy nezamaskoval dost dobře 😉 To jsou ty naše princátka. S Čenským by se mohli vzít za ručičku a vodit po dvoře 🙂

3
Josef Kašpar

🙂 Pane Kašpare, na pana Čenského mi laskavě nesahejte! Před časem se asi vracel z nějaké akce večer domů a na jedné čerpací stanici na okraji Prahy bez ohledu na své společenské oblečení nám okamžitě nabídl svou pomoc při nafukování pneumatik. Nikdy mu to nezapomenu...

3
Zobrazit dalších 12 reakcí
Před 5 měsíciUpraveno

Kdysi se dělaly tzv. přehrávky, aby mohl člověk veřejně vystupovat jako umělec. Seděli jsme v "čekárně" před sídlem komise KKS v Ústí nad Labem. My, začínající, ale také slavní jako Holzman a Budín, bratři Neckářovi aj. Vtom vstoupil P. Trávníček, nepozdravil, pohledem nezavadil, namířil si to rovnou ke dveřím komise, zaťukal a zaplul dovnitř. Bylo to čerstvě po premiéře 3 oříšků a už byl Mistr světa - komise ho v tom bohužel utvrdila... Felix Holzman od něj schytal vražedný pohled, když se ho při odchodu zeptal: A to vás budou, Mistře, dabovat i na estrádách? (ve filmu ho totiž kvůli silnému akcentu daboval Luťanský) 😁

Před 1 rokem

Tohoto člověka si vůbec nevážím. Když jsem v mládí pobývala v Mariánských Lázích, zahlédla jsem jej tam opilého... Ty jeho ženy si s ním užily teda hodně nedobrého.

24
Před 1 rokem

I když byl v mládí pěkný, byl mně vždcky strašně nesympatický...

7
Před 1 rokem

Kdoví, co je na tom pravdy, že kdysi v pořadu DOREMI obtěžoval mladé a nezletilé učínkující zpěvačky? Nějak ta kauza vypršela do ztracena.

15
Před 1 rokem
Eva Cermanová

Evo Cermanová a vám to mrzí? Proč tedy se nepřidáte k obžalobě dceři té nedávno zemřelé zpěvačky Nadi?

1
Před 1 rokem

Monika je pátá manželka, nikoli čtvrtá a mezitím roční soužití s přítelkyní. No, princové jsou na draka. Asi mu sláva stoupla do hlavy. Libuška ho moc nemusela, teď se teprve ukazuje proč asi.

7
Před 1 rokem

Čili po požití alkoholu se stal Pavel skutečně sám sebou, jako řada jiných..

38
Před 1 rokem

Chlapovi se nepostaví, ženskou je schopen zabít. Hrdina. Fuj ! Za fasádou princů je hnůj. (Morální).

2

Jj,v alkoholu je pravda, ať maš nebo nemáš hezkou tvářičku.

15
Před 1 rokem

Nesympatický hňup, když ho vidím je mě na zvracení.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt