Nevím jak v mládí, ale v pozdějším věku vždy vystupoval s červeným nosem a propadlýma očima. Pudr to mnohdy nezamaskoval dost dobře 😉 To jsou ty naše princátka. S Čenským by se mohli vzít za ručičku a vodit po dvoře 🙂
🙂 Pane Kašpare, na pana Čenského mi laskavě nesahejte! Před časem se asi vracel z nějaké akce večer domů a na jedné čerpací stanici na okraji Prahy bez ohledu na své společenské oblečení nám okamžitě nabídl svou pomoc při nafukování pneumatik. Nikdy mu to nezapomenu...
Kdysi se dělaly tzv. přehrávky, aby mohl člověk veřejně vystupovat jako umělec. Seděli jsme v "čekárně" před sídlem komise KKS v Ústí nad Labem. My, začínající, ale také slavní jako Holzman a Budín, bratři Neckářovi aj. Vtom vstoupil P. Trávníček, nepozdravil, pohledem nezavadil, namířil si to rovnou ke dveřím komise, zaťukal a zaplul dovnitř. Bylo to čerstvě po premiéře 3 oříšků a už byl Mistr světa - komise ho v tom bohužel utvrdila... Felix Holzman od něj schytal vražedný pohled, když se ho při odchodu zeptal: A to vás budou, Mistře, dabovat i na estrádách? (ve filmu ho totiž kvůli silnému akcentu daboval Luťanský) 😁
Tohoto člověka si vůbec nevážím. Když jsem v mládí pobývala v Mariánských Lázích, zahlédla jsem jej tam opilého... Ty jeho ženy si s ním užily teda hodně nedobrého.
I když byl v mládí pěkný, byl mně vždcky strašně nesympatický...
Kdoví, co je na tom pravdy, že kdysi v pořadu DOREMI obtěžoval mladé a nezletilé učínkující zpěvačky? Nějak ta kauza vypršela do ztracena.
Evo Cermanová a vám to mrzí? Proč tedy se nepřidáte k obžalobě dceři té nedávno zemřelé zpěvačky Nadi?
Monika je pátá manželka, nikoli čtvrtá a mezitím roční soužití s přítelkyní. No, princové jsou na draka. Asi mu sláva stoupla do hlavy. Libuška ho moc nemusela, teď se teprve ukazuje proč asi.
Čili po požití alkoholu se stal Pavel skutečně sám sebou, jako řada jiných..
Chlapovi se nepostaví, ženskou je schopen zabít. Hrdina. Fuj ! Za fasádou princů je hnůj. (Morální).
Jj,v alkoholu je pravda, ať maš nebo nemáš hezkou tvářičku.
Nesympatický hňup, když ho vidím je mě na zvracení.