1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pokud byla paní zvyklá chodit do práce a vydělávat, ztráta zaměstnání ji evidentně vrhla do depresí. Je to především rána pro ego člověka (že už ho nepotřebují) a může výrazně snížit sebevědomí i motivaci "vypadat". Jestliže nepomůže snaha manžela (či širší rodiny nebo kamarádek, nebyla o nich řeč), bude nezbytné vyhledat kvalitního terapeuta a ideálně ženu, s tou se jí tyto problémy budou řešit snáze.

Jinak je to totiž začarovaný kruh. Čím déle zůstane doma u televize a laskomin, navíc bez nezbytné hygieny, tím bude vypadat i působit hůře a u pohovorů už nebude mít šanci. Personalisté dnes hledají dobře vypadající sebevědomé ženy, nikoli nemytý uzlíček nervů. Držím jí palce!

6
Před 1 rokem

Dokud jí nesmrdí nohy a myje si buchtyčku, neviděla bych to tak kriticky. 😉 Roman je asi nějaký změkčilec. V dřívějších dobách to bylo jiné bobrodružství.

14
Před 1 rokem
Jarka Marečková

Ano žena může i přírodně vonět, klidně i v podpaží.ale zuby čistit to jo....

6
Před 1 rokem

Ja myslim ze pani propada depresim a potrebuje odbornou pomoc.

33
Před 1 rokem
Helena Luklová

Jako psychiatr, byť v důchodu, souhlasím. To opravdu na depresi vypadá.

9
Před 1 rokem

No to ji asi nedává dostatečně peněz aby si opět mohla dopřát zkrášlovací procedury. Já pravidelně manik, pedik,kosmetik. A teď jsem objevila peeling na celé tělo.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🏺📿⚱️ Hustý pokožka je po něm jako samet. Pak rychle namazat krémem, nafukat tělový sprej a nakonec parfém. A jsem spokojená.

1
Žaneta Maresova

Na tyto věci si musí žena vydělat, ne jen peníze dostávat

2
Před 1 rokem

Tvl to sou prblémy,,tak jí udělej k večeři tatarák a pořádně načesnekuj topínky a v pelechu jí vem zezadu a na hlavu poštář ne??

Tahle dnešní mládež si neumí poradit s ničím co nenajde na facebůůku

1
Před 1 rokem

To je přece samozřejmostí hygiena. Ikdyž někteří lidé smrdí ikdyž chodí do práce a mezi lidi.

9
Před 1 rokemUpraveno

No jestli dotyčného nechce odpudit aby ji dal pkoj 😉)

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt