1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jsem Čechoslovák , a pro mne existuje stále Československo !

Made in Czechoslovakia ! Prostě narodil jsem se v Československu

a nic to nevymaže , moje milované Československo , když to slyším,

mám slzy v očích .

5
Před 1 rokem
Petr Šilhavý

Jsi bolševická guma

5
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Dobre tak. My postarší huncúti, ktorí sme sa narodili v Czeskoslovnesku, ich máme rádi, nie? Jednou jsem dostal do držky ve vesnici pod Tatrami, 1984. Už ani nevím název. Bylo jich tam asi pět, v hospodě. Začali do mě rýt. Zasratý český tokok Tomu prvnímu jsem vypálil, pak mě zmastili. Až zjistili, že jsem z Karviné, začali mi poroučet panáky. česko-slovenská jednota

5
Před 1 rokem

Ano, také miluju Slovensko, ty hory jsou tam dramatičtější, lidi srdečnější, vůbec to nevnímám jako cizinu, myslím si že nám to furt patří. Ale když to řeknu před Slováky, divně se tváří, hahaha!!!

1
Před 1 rokem
Marie Hradkova

Netváří. Ti naprosto normální a obyčejní jsou stále Čechoslováci a rozdělení berou jako hru těch nahoře

2
Před 1 rokem

Narodil jsem se a vyrostl v Československu, tudíž jakýkoli jiný výsledek než plný počet bodů bych bral jako ostudu nebo příznak sklerózy. 🙂

9
Před 1 rokem

Proč se objevil výsledek 9 z 12 a odpověděla jsem správně na všech 12.

16
Před 1 rokem
Daniela Langová

Mýlíte se. Na výbornou je 9 až 12 správných odpovědí. Nikoliv, že jste odpověděla na 9 otázek správně. 9-12= výborně.

17
Před 1 rokem

Pro tzv. Husákovy dèti (k nimž patřím) na úrovni "s prstem v nose."

Slovenštinu mám rád, je melodická a příjemná.

4
Před 1 rokem

Z diskuse vyplývá, že všichni umí perfektně slovensky, ale nikdo neumí číst česky.

13
Před 1 rokem
Jan Vondráček

Tragikomické...

Před 1 rokem

9 - 12 správných odpovědí

Skvělá práce! Testem jste prošli na výbornou! Otestujte své znalosti v dalším kvízu, ve kterém si určitě povedete stejně dobře.

Můj pradědeček byl Slovák.

1
Před 1 rokem

Já už moc slovensky neumím, ale vím, že mužské přirození se řekne "koňár". Podle přísloví" Sedím na koňári a je mi dobre".

15
Před 1 rokem
Vladimir Výr

na konáry , přirození je něco jiné , měl jsem

asi 20 Slovenek , nejkrásnejší ženy na světe.

Před 1 rokemUpraveno

Slovenštině rozumím jakžtakž, Slovákům méně.

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt