1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Džíny vládnou již několik desítek let 👍😄😄. Ne-li nějakou stovku. První je nosili trestanci ve Státech,ještě dřív než se k nám vůbec do Evropy dostaly. Celé komplety tzn i s bundou džínovou a hlavně byly z kvalitního materiálu. Pevné, žádné hadry, které by se po pár vypráních rozpadly a vyšisovali. A letí dodneška pořád.Kalhoty, šaty, bundy, kraťasy, obleky . Hlavně kvalitní džínovina vydrží roky.👍😄

3

Proboha, dámy, nenechte se zblbnout tvrzením, že "tohle" sluší všem! Neexistuje jeden jediný střih džín (kalhot), který by slušel každé ženě. Vždycky záleží na tvaru a výšce postavy, ale do určité míry třeba i na věku... Evidentně jde opět jen o to, jak zvýšit tržby obchodníkům... Jednu sezónu nám tvrdí, že všem sluší skinny s nízkým pasem, další, že jedině s vysokým pasem a další... Takže doporučuji všem rozum do hrsti a soudnost... A hlavně se nenechat zblbnout tím, co právě tzv. frčí...

27
Před 1 rokem

Pytlové kalhoty zpět.... před dvaceti léty trend a móda, dnes nutnost aby tlustí mladí nemuseli nic dělat a vypadali in, Vždyť už dělají taky obézní figurýny v obchodech. Je mi jedno jak kdo vypadá měl by to být zájem každého jednotlivce ale neukazujte dětem, že toto je normální.... prostě není

26
Před 1 rokem

Mrkváče nejsou džíny v rovném stylu .

Ale kalhoty s vyšším pasem, široké nahořé, takže dělají velký a plochý zadek, a ke kotníkům se zúžují.

Milá autorka netuší, o čem píše .

22
Lenka Fišarová

Ano a nejlépe padnou mrňavým postavám.

6
Zobrazit další reakci
Před 1 rokemUpraveno

Jupí pytlovité kalhoty jsou zpět, jak před 20 lety, jako před 40 a jako za dalších dvacet budou, takže až zase nějaký přihřátý módní návrhář napasuje rachatickou modelku do skinny džínů a ty se tak z ničeho nic stanou extrémně moderní a tyhle kalhoty se stanou opět z ničeho nic hrozně out, nesmutněte milé dámy, ale dejte do šuplíku, protože je budete moci za 20 let opět vytáhnout....

9
Před 1 rokem

Džíny jedou pořád a tyhle střihy myslím nezeštíhlí nic. Pokud má nositelka o pár kilíček navrch, nepomohou ani slim fit a skinny, ty naopak nacpané špeky zvýrazní.

4
Před 1 rokem

Holkýýýý ... prosím, nenoste to, je to už na pohled hrozné...

16
Před 1 rokem

Kde jsou ty časy, kdy jsem měl "zvony"...za bony.

15
Před 1 rokem
Jiří Černý

I já. A pamatujete na ty od kolen propínací (stály 55 bonů), přes zadek a stehna co nejtěsnější a my jsme byli za hvězdy. A ne jako teď pytel, ve kterém se všechno ztratí.

6
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

stehna a na nich kapsy vpředu či z boku nezeštíhlí vůbec nic, spíše naopak

24
Před 1 rokem

Proč se teď dělá všechno s vysokým pasem? Mně to šíleně nesluší. Sednu si a vyvalí se mi břicho jako těhulce 😔

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt