1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

novou hubnoucí metodu, musím se smát,žere prášky ,které jsou určené pro diapetiky,jsou moc drahé a teď je v lékárnách začínají vykupovat celebritky a tím že je žerou hubnou, ale nám musí zdělovat,že cvičí a drži dietu,nenechte se vysmát nejsme tak blbí,že nevíme co zase v Praze vrčí mezi pražskou ,,,,smetánkou,,,,, a najednou hubnou největší tlusťoši viz, Pavlovská a zachvíli se začne hubnutím chválit polovina bachráčku ze shou byznysu

10
Před 1 rokem
Jan Sikora

Jak víte,že bere prášky,on se vám svěřil?Nakone ty prášky jsou na předpis a můžete je brát i vy.Jen to nejde donekonečna a pak zase naberete.Opravdu bez sacharydů to jde pomaleji a trvale.Prášky vám zaručí ale víc energie.

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Každý rok se to opakuje

Před 1 rokem

Nejspíš klasická Atkinsonova dieta, jako všechny diety, které vylučují že stravy některé důležité potraviny, není příliš zdravá. Pochybuji, že mu to vydrží.

17
Před 1 rokem

No, nevím, zajímá vůbec někoho, že hitmaker zhubl 13 kg ? Nemůžou zde být nějaké smysluplné zprávy a ne tyto sra.ky? Neví jak by se zviditelnil tak hubne ? Omlouvám se všem jeho příznivcům, jsem taky odchován jeho nejaktivnější dobou v 80-tých letech ale toto mi připadá a myslím, že tyto myšlenky umírají na podvýživu. Nepíšu žádné komentáře nikde, ale tato hnojačka mně už zvedla ze židle. Budou mít pravdu ti, kteří to okomentují ať to nečtu, máte pravdu, bohužel internet je plný těchto sra.ek, a je mi z toho celkem šoufl. Za chvíli, už těmto zprávám nebude stačit internetový prostor, za nedlouho se v této hnojačce utopíme.

9
Před 1 rokem

Jaký je rozdíl mezi sacharidy a cukry?

6
Před 1 rokemUpraveno
Thomas König

Cukry jsou druh sacharidů - ty rychlé, jednoduše řečeno, ty chuťově sladké. Takže, brambory, rýže, luštěniny - sacharidy, sladké ovoce, čokoláda, sušenky - cukry. Sacharidy naše tělo potřebuje, rychlé cukry ne - ale poslouží jako první pomoc, když potřebuje okamžité dodání energie při vyčerpání, apod.

8
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Ta nase jedno prasatko,vostan si na svych a hlavne se us tady v CR neukazuj,Tenerife je lepsi ne?

2
Před 1 rokem

Tak tato metoda není nikterak neznámá.. když tělo nemá sacharidy, rychle odvodňuje.. pak bude stačit, že si zajde do číny na rýži a 2kg budou zpět.., aby to mělo účinek, tak musí opravdu shodit hodně.

10
Před 1 rokem

Už se prokrista naučte, že adjektivum HUBNOUCÍ označuje toho, kdo hubne. Metoda, kterou MD a podobně obézní typy potřebujou, je ODTUČŇOVACÍ nebo ZEŠTÍHLUJÍCÍ.

8
Před 1 rokem
Petr Hořeňovský

Vyprávějte to lidem, co si prohlížejí nahé fotky a nakupují v čerstvé pekárně za levné ceny - zbytečné 😀

5
Před 1 rokem

My tomu neříkáme "hitmaker", ale producent sratchek a komoušskej patolízal

46
Před 1 rokem
Zdeněk Dostál

Kdo je to my?Jeho písničky každý nemusí ale na každém koncertu má narváno a jeho písničky si muže každý zazpívat!To u mnohých nelze.

2
Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 1 rokem

Tak tohle jsem opravdu, ale opravdu vůbec nečekal. Že se někdy dozvím tak veledůležitou zprávu.

20
Před 1 rokem
Štěpán Goljan

Proč to čtete, když z toho máte srandu

1
Zobrazit další 4 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt