1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Článek je skrytá reklama na polský Oeparol? To byl vtip... Teď jsem viděl One Life o N.G.Wintonovi, spíš kvůli tomu, že se točil též v ČR a v komparzu byli známé obličeje, ale bylo dobrý vidět jako inspiraci příběh člověka, na kterého svět taky málem zapomněl a byla spíš náhoda, že se mu dostalo uznání. Tady o té paní jsem nikdy neslyšel a způsob záchrany dětí mě šokoval, i když bylo jasné, že to takhle nějak probíhat muselo. Je mi 2x líto, že kandidaturu na NC míru ten rok získal klimakřivák Al Gore, ale takhle to v tomto světě chodí. Koukám na Wiki, že se jako Sir Nicholas dožila zaslouženě vysokého věku, tak aspoň to. Díky za článek, paní Pušová!

1
Před 1 rokem

Ano smekam...a prave kvuli lidem jako je ona nechapu, ze dnes Izrael vrazdi nevinne palestinske deti po tisicovkach...

3
Před 1 rokem

Neuvěřitelně statečná žena. Už několik let ji mám ve svém seznamu výjimečných lidí.

Je podivným paradoxem, že je člověkem nazývána nejen ona, ale i viníci tehdejších i dnešních zločinů proti lidskosti.

2

Smekám před touto dámou, to je pro mě opravdová celebrita, ne jako ty současné polonahé trubky válející se po červených kobercích.

8
Před 1 rokem
Bc.stanislav Kapinus,dis.

Ano, toto jsou praví hrdinové. 🙂

2

Co člověk dokáže je neskutečné . Taková žena měla být svatořečená .

10
Před 1 rokem

Nobelova cena míru se dnes dává takovým, jako je Arafat apod. Takže není čeho litovat

6
Před 1 rokem
Dodklarky Aja

Ostudné je, že právě v roce 2007 ji dostal pokrytec Al Gore a ne tady ta žena. Myslím, že by bylo lepší tuto Nobelovu cenu zrušit, protože, aby ji dostal nějaký pokrytecký falešný žvanil místo ženy co riskovala život je opravdu ostudné pro všechny kromě ní.

14
Před 1 rokem

V ghetu měli pytle na odpadky? Tak ještě tu o Karkulce prosím.

5
Před 1 rokem
Waldemar Bergmann

Jste zlý ignorant !!! Toto by jste vy nikdy nedokázal !!!

1
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 1 rokem

Na takový životní příběh jeden článek nestačí. Děkuji za článek

Před 1 rokem

Čest její památce.

25
Před 1 rokem

Před takovými lidmi smekám!!!

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám