Jako herec výborný, jako člověk amorální, zlý a panovačný. Kázal vodu, pil víno. Nedivím se jeho synovi, že mu nešel ani na pohřeb. Sám, ač měl máslo na hlavě a přejel člověka argumentoval proti Jirkovi tím, že se s ním nebaví, protože nepřenese přes srdce, že zabil člověka...co je to za otce? Jiří si své odseděl, ale on sám zabil a nic se mu nestalo...Neměla jsem ho ráda
Něco mě tady nesedí.To, že svého syna odepsál k vůli zabití v opilosti to věřím.Ale. že i on usmrtil v opilosti někoho, tak tomu nevěřím.Přece taková osobnost by si nemohla pritiřešit.Že chodil do bordelu a chlastál, tak tomu se nedivím.Taková to byla doba, která nás to učila.Nevím, zda mladší jsou již rozumější.
Ale pravda to je, a k němu to sedne, byl to moc zlý a sebestředný člověk..
Jeho soukromý život neznám, nemohu soudit jako ostatní... A dohady mě nezajímají. Co bylo ví jen on sám a vzal si to sebou na věčnost. Pro mě nejoblíbenější herec. Jeho role byly naprosto uvěřitelné. V Chalupářích famózní výkon, nedovedu si vůbec představit, že to měl původně hrát Marvan.
Někde jsem četl že za socíku měli umělci štěstí že nebyl bulvár. To tenkrát tedy nebyl, zato dnes každýho tehdejšího kumštýře senzacechtiví psavci neustále exhumují a objevují a objevují...
Jo, ten uměl žít a nakonec i umřít (v narkoze ).