1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jako herec výborný, jako člověk amorální, zlý a panovačný. Kázal vodu, pil víno. Nedivím se jeho synovi, že mu nešel ani na pohřeb. Sám, ač měl máslo na hlavě a přejel člověka argumentoval proti Jirkovi tím, že se s ním nebaví, protože nepřenese přes srdce, že zabil člověka...co je to za otce? Jiří si své odseděl, ale on sám zabil a nic se mu nestalo...Neměla jsem ho ráda

8
Před 1 rokem

Něco mě tady nesedí.To, že svého syna odepsál k vůli zabití v opilosti to věřím.Ale. že i on usmrtil v opilosti někoho, tak tomu nevěřím.Přece taková osobnost by si nemohla pritiřešit.Že chodil do bordelu a chlastál, tak tomu se nedivím.Taková to byla doba, která nás to učila.Nevím, zda mladší jsou již rozumější.

2
Před 1 rokem
Josef Ott

Ale pravda to je, a k němu to sedne, byl to moc zlý a sebestředný člověk..

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Jeho soukromý život neznám, nemohu soudit jako ostatní... A dohady mě nezajímají. Co bylo ví jen on sám a vzal si to sebou na věčnost. Pro mě nejoblíbenější herec. Jeho role byly naprosto uvěřitelné. V Chalupářích famózní výkon, nedovedu si vůbec představit, že to měl původně hrát Marvan.

5
Před 1 rokem

Někde jsem četl že za socíku měli umělci štěstí že nebyl bulvár. To tenkrát tedy nebyl, zato dnes každýho tehdejšího kumštýře senzacechtiví psavci neustále exhumují a objevují a objevují...

2
Před 1 rokem

Jo, ten uměl žít a nakonec i umřít (v narkoze ).

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt