1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Měla by sis okoučovat hlavně sebe, holčičko. Když jsi ochotna opakovaně chlapovi hrát druhé housle, určitě není něco v pořádku s tvojí sebeúctou.

40
Před 1 rokem
Hana Stojanová

jste úplně vedle, milenka je pro chlapa vždy ta první, kolem milenky se točí jeho svět a domů se vrací nerad a jen z povinnosti. Ale samo v případě, že je do milenky zamilovaný, což většinou je. Chyba je téměř vždy na obou stranách, ani jeden se nesnaží být druhému partnerem. Pak vyhrává milenka, nebo milenec, je neskutečně jednoduché být v očích nevěrného partnera lepší a víc žadoucí, než manžel/manželka po x letech. Únava životem je hrozná věc. A pokud mají navíc partneři nereálná očekávání, je to v pr... ´plně

Před 1 rokem

Tak jsme se dozvěděly, my hloupé nány, co ti chudáčci všechno potřebují, aby nám nezahýbali...

Docela by mě zajímalo, jestli Oni někdy přemýšlí nad tím, jak udělat šťastné a spokojené nás, ženy a manželky, abychom nemusely trochu té něhy a pozornosti hledat jinde...

Článek hloupý, jednostranný a sexistický.

80
Před 1 rokem
Bn

S váma to asi má manžel těžký ... v článku je to podle mě dobře popsaný a nevím, že by toho bylo nějak hodně ... čistě, aby se chlap cítil potřebný, což snad chce i žena, ne?

26
Před 1 rokem

To jako bych si mela brat rady od zenske, co si ani neni schopna najit k sobe dlouholetyho partnera a udrzet si ho. Tahle opravdu o muzich a vztazich vi nula nula nic. Byt neci milenka je ta nejjednodussi vec na svete, na tom neni zadny umeni. Byt v partnerstvi, kde spolu partneri funguji jako tym, jsou spolu dekady a vicemene spokojeni, to je to umeni. Od takovych chci slyset rady. Ne od nekoho, kdo nema respekt ani k sobe same:)

32
Před 1 rokem

Ženy si vždycky kladou otázku,proč muži hledají nové milenky a hledají chybu u sebe.A přitom je to tak jednoduché,protože jsou nové a nevyzkoušené.

14
Před 1 rokem
Robert Vízner

Problém je, že sice získají nový aktuální model s mladým designem, ale základní chyby a výrobní vady jsou tam úplně stejné jako u starého modelu. Nemá moc smysl měnit, jen to stojí peníze, ale konečný výsledek je stejný 🙂

18
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Tak takové pí..... může psát jedině milenka, co ho po svém orgasmu vykopne domů. Manželky chodí do práce, děti, kolotoc povinnosti a ještě utahana se tvářit, že Pan tvorstva jak přijde je z ní 20ti lety diblik a bude kolem něj skákat, podstrojovat a večer matrace a veletoce v posteli. Tak gratuluji, max měsíc a pak dreveny ruksak z vyčerpání. Ženy nejsou tady pro muže, a co naopak? Znám případy krásné Manželky, ženy, matky kde vše funguje a chlap jde jinde, prý je třeba si spravit chuť, tak co dělá špatně? Vypraskat a ať jde do oběhu a spravuje si chuť u milenek, ovšem to jde špatně bez fajn zázemí. To nastanou jiné starosti, hahaha

17
Před 1 rokem

Info pro ženy, bohužel opravdu nevíte co muži chtějí. A feministická sobeckost je naprostý konec.

Žena přijde domů a nadává kdo co měl udělat atd., muž přijde domů a udělá co je potřeba, základní a velmi podstatný rozdíl. Takto to chvíli funguje dokud to může nepřestane bavit a nekasle doma naprosto na všechno.

Před 1 rokem

Tak to jsem se zasmála 😄 To sedí .. od ženy, která je v pozici milenky a s chlapem

ani není schopná žit každodenně se vším všudy 😄 😄 😄 Detaily nechám bez komentáře 😄

17
Dagmar Spes

Naprosto trefný komentář - něco takového jsem chtěla napsat. A jak to může vědět, když u toho nikdy nebyla a nikdy to nezažila? 😄 A zná jen verzi (většinou) narcise, kterou on takto uvádí "na veřejnosti"...

1
Před 1 rokem

Jojo, muži chtějí. Na rovinu, dnes už není tak zajímavé, co muži chtějí. Rozhodující je, co si ženy přejí!

A víte, po čem ženy touží?

Aby se muž rovným dílem podílel na životě rodiny. Ne, když se mu to hodí a když má náladu.

Nechápaví a nepřizpůsobiví muži prožijí minimálně jeden rozvod a následně početné rozchody. Tohle MUŽI nechtějí, ale tohle MAJÍ!

4
Před 1 rokem

Souhlasím s paní Ivonou Tintěrovou, jsem s přítelem ve vztahu již téměř 14 let a je to především o komunikaci a trávení společného času - myšleno i společné vaření, úklid apod. ;-)

15
Před 1 rokem

Celý článek mohu posoudit jen povrchně,neboť jsem jen 40 let vdaná. Každý vztah je o toleranci a pochopení. Jestli toto ve vztahu chybí, dlouho ten vztah nevydrží. Každý z partnerů potřebuje vždy to stejné. Ať jde o ženu, či muže.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt