Nechci se nikoho zastávat ale házet špínu na netu a všude kde se dá to musí být taky úroveň.A ještě je to slyšet jen z 1 strany.
A myslíte si že ta druhá strana by řekla taky pravdu ?
Já vím, že k násilí se nemá vyzývat, ale není tohle jediný způsob jak tomu pánovi napravit hlavu a uvést stav věcí do pořádku?
Ja to rikal hned kdyz jsem je videl spolu. Ten typek se mi nezda a skonci to pro Gabinu spatne. A taky ze jo
Přemýšlím, co na tom Koukalovi viděla? Už při prvním pohledu je to křivák!!!!
Souhlasím.Tlama od pohledu
Ještě štěstí,že jsem si s tím Koukalem nic nezačal !!! ... 😆😆 A teď vážně,jak to,že takovýhle lump ještě nebručí ??? ... 🤔🤔
Nechápu, že ta zlodějina Koukalovi prošla... Měl by jít za to sedět.
Pokud něco ukradl, tak určitě na něj podala trestní oznámení. Pokud ne, tak to jsou pouze "jedna bába povídala".
Kdopak zase dávno minulé, a kdoví jestli pravdivé věci vytahuje. Vše má své dvě strany.
Koukala se v tomto nezastávám. Jeho nevalné sportovní výsledky byly: Několika násobný mistr republiky, třicátý ve světovém žebříčku.
Myslím, že i ta kniha je z jeho hlavy, přehnané výlevy k získání popularity. Její kolegové se hodně divili.
Péťa si prý teď pořídil miminko se slečnou, co mu chodila do té vilky v Hořovicích za Gábiny peníze uklízet.