1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nechci se nikoho zastávat ale házet špínu na netu a všude kde se dá to musí být taky úroveň.A ještě je to slyšet jen z 1 strany.

8
Před 1 rokem
Marian Galetka

A myslíte si že ta druhá strana by řekla taky pravdu ?

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Já vím, že k násilí se nemá vyzývat, ale není tohle jediný způsob jak tomu pánovi napravit hlavu a uvést stav věcí do pořádku?

5
Před 1 rokem

Ja to rikal hned kdyz jsem je videl spolu. Ten typek se mi nezda a skonci to pro Gabinu spatne. A taky ze jo

2

Přemýšlím, co na tom Koukalovi viděla? Už při prvním pohledu je to křivák!!!!

18
Před 1 rokem
Věra Indrová Fukalová

Souhlasím.Tlama od pohledu

1
Před 1 rokem

Ještě štěstí,že jsem si s tím Koukalem nic nezačal !!! ... 😆😆 A teď vážně,jak to,že takovýhle lump ještě nebručí ??? ... 🤔🤔

6
Před 1 rokem

Nechápu, že ta zlodějina Koukalovi prošla... Měl by jít za to sedět.

16
Před 1 rokem
Romana Vavřichová

Pokud něco ukradl, tak určitě na něj podala trestní oznámení. Pokud ne, tak to jsou pouze "jedna bába povídala".

1
Před 1 rokem

Kdopak zase dávno minulé, a kdoví jestli pravdivé věci vytahuje. Vše má své dvě strany.

5
Před 1 rokem

Koukala se v tomto nezastávám. Jeho nevalné sportovní výsledky byly: Několika násobný mistr republiky, třicátý ve světovém žebříčku.

1
Před 1 rokem

Myslím, že i ta kniha je z jeho hlavy, přehnané výlevy k získání popularity. Její kolegové se hodně divili.

9
Před 1 rokem

Péťa si prý teď pořídil miminko se slečnou, co mu chodila do té vilky v Hořovicích za Gábiny peníze uklízet.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt