Myslím, a zažil jsem tu zkušenost, že nejdůležitějším faktorem blížícího se infarktu je, a teď se podržte, "neodůvodněná lítost, spojená se slzami vch očí", která se projevuje několik měsíců před infarktem, Zřejmě je to spojeno s nižším prahem odolnosti vůči stresu, kdy vás dokáže rozhodit jakákoliv negativní událost - hádka s partnerkou, výtka šéfa v práci, atd ...
Jsem uzvědv, zda mi to někdo tady v diskuzi potvrdí. 🙂
Všechno je možné, ale jinak blbost. Plačtivost přichází až po infarktu, v lázních, tam to někdo vždycky nakousne.
Předinfarktové bolesti se podle diagnostiky čínské medicíny projevují po tzv. meridiánových drahách, které jsou příslušné danému orgánu, v tomto případě srdci a tenkému střevu, které je párovým orgánem srdce. Je to např. bolest vystřelující ze srdce do levé ruky, nebo bolest do čelisti a ramene. Čínská medicína má tyto dráhy zmapované pro např. léčbu akupunkturou. Klasická medicína tyto vědomosti opomíjí, protože "při pitvě žádné meridiánové dráhy k nalezení nejsou...", jak se kdysi vyjádřil jeden z naších lékařů.
Oh, my God!🙏😮💨🚁