Prostě si v tom vztahu odčekal tolik ve vedlejší roli, že už se s ní smířil a sžil natolik..že mu to vyhovuje a stačí... Pozoruji to u sebe doma také... Pořád děti...pořád práce...a být třicet let až náhradním plánem.. to člověka utahá...já už sem taky raději na zahradě a v dílně..i když to nikdo neocení..a z každé přítelkyně milenky manželky..bude nakonec ta teta v teplácích...chlap také nemá buchty a neleze po skalách.. stáří se blíží
To je super přirovnání být náhradním plánem. Když to takto chlap bere, tak to musí být s ním ten život na stáří fakt fajn. Jak by to tedy měli brát ženy. Taky to mají pořád děti, práce, domácnost.
Je vidět že nemáte žádné starosti a šijou s váma čerti ! To že přijde manžel z práce utahaný v těhle letech je přeci normální ! No a jestli chcete dělat večer v ložnici spartakiádu každý den a manžel nechce , nejměte si na to agenturu !
Proč ? Mne by se taková ženská líbila. Teda, pokud nevypadá, jako hroch.
Jestli jsem pochopil správně, paní si v článku stěžuje na nedostatek intimnosti a paní psycholožka doporučuje oživení vztahu prohlížením fotoalb ?
Málokdy oba v páru stárnou stejným tempem a stejně zrají. To je bohužel fakt a osobně nevěřím na nějaké umělé ,,rozdmýchávání vášní" za pomoci nějakých technik a změn. Je to asi normální, ale jeden z těch dvou to prostě může mít tak jinak, že se cítí o něco ošizený. Co s tím? Vlastně nevím. Nelámat to přes koleno a snažit se objevit vlastní svět a v něm se realizovat. Tady žádný psycholožka nepomůže. Někdy paradoxně pomůže nějaká ,,rána" zvenčí, něco, co hodně převyšuje běžný rytmus rodiny. Ale co už. Manželé jsou po létech více přátelé. Není na tom nic zlého.
Proboha co čekala? 🙂 " A jestli neumřeli souloží tam dodnes jako zamlada .." něco takového? Samozřejmě existují samci, kteří jsou napumpovaní testosteronem třeba až do devadesátky. Ale kolik takových v populaci je? Láska není zdaleka jen o sexu přece.
Je mi 60 a jsem stále napumpovaný testosteronem. Bohužel moje žena milování uz roky odmítá. Vlastně, když si jednou za měsíc vzpomene, tak mne to uráží, že bych měl fungovat jen proto, že si náhodou vzpomene.
No blbé je když manžel už nechce , to už neoživí nikdo … ani psycholožka . Ale rozumím vcelku milující ženě , ze to nechápe … ona ho má stále ráda, on už ji asi ne.
S manželem jsem dneska oslavili 33 let spolu a to se vším všudy - tedy i milováním. Je to totiž prosté. Před zhruba dvěma lety jsme taky měli těžké období, manžel se mi začal vyhýbat. No protože přestal jaksi fungovat jako chlap. Po padesátce, s bříškem, začíná problém s tlakem, cukrem, klesne testosteron... Měl strach z mé reakce a tak se vymlouval na únavu, mizel do práce, k počítači, kamkoliv. Po několika týdnech jsem ho prostě popadla, posadila a zeptala se, co a jak a ujistila ho, že v našem věku už nečekám výkon, jako když nám bylo dvacet. Stačí se pomazlit, ujistit se o tom, že vás ten druhý ještě vnímá a chce. Navíc mezi námi děvčaty, ono držet 30 minut "nohy nahoře" už taky není žádná sranda, v mém věku a při mé váze 😄 . Takže postupně jsem oba získali jistotu, že všechno je pořád OK a hleďme, už za pár měsíců bylo všechno v poho, jen hold už nedivočíme, jdeme na to v klídku. Takže svého manžela především ujistěte, že ať se děje cokoliv, jste v tom pořád spolu. Nejhorší je dělat uraženou nebo naopak se na něj až dětinsky věšet. Netahejte ho na nějaké terapie, pokud nemluví ani s vámi, už ho vidím, jak se svěřuje terapeutovi. Ujistěte ho, že ho milujete a sex není to, co je na pořadu dne nejdůležitější, i když je fajn, když je. Věřím, že on potom ujistí vás. 😜
Někteří muži jsou v tomhle věku mrzutí nad vlastním stárnutím, se kterým se těžko vyrovnávají. Takže to potom odnáší členové domácnosti a kdo je nejblíž - manželka.
A není Váš muž mrzutý spíš proto, že se k němu chováte jako ke kusu nábytku ?
Je to jednoduché sex už ho nebaví. Jako dalších 90% mužů .
Ahoj mrzout Venca
Nebaví ? Venco ty budeš buďto nemocnej, nebo linej.