Jenom to ne! Žijeme přítomností.
A kde vzít toho terapeuta aby to nebyl fejk
Regresní terapii provádí někteří psychiatři.
Pěkně nebezpečné. A nezodpovědné.
Nemůžu s Vámi souhlasit, já jsem takto absolvoval 5 předchozích životů, v tom posledním jsem byl současník Krista - poslouchal jsem jeho kázání.
Je to jako v 3D kině, kdy se vám objeví výsek z předchozího života, pak další a další... Nic špatného jsem tam nezažil - asi záleží na tom jak se kdo choval. Ano, dělal jsem chyby, ale tímto způsobem jsem zjistil jaké a proto se jich můžu napříště vyvarovat a také vím, za co jsem trestán v tomto životě a čeho se musím vyvarovat. Takže nic nebezpečného, ale naopak poučného.
Pí Kotková to má dobře propočítané - dětské počty a trocha žvanění.
Boží slovo učí o duši jiné věci.
Když budu konkrétní a budu se zabývat pouze lidmi, tak kromě hmoty má lidské tělo tři formy "energetického" potenciálu. Jedním z nich je i měřitelná aura. Nejdůležitější je však vědomí. Pokud jste dával pozor ve škole, tak z fyziky víte, že energie je nezničitelná. Zničit lze pouze hmotu - tělo, to je ostatně uvedeno i tímto :"prach jsi a v prach se obrátíš". Vědomí nepodléhá pozemským zákonitostem a princip jeho funkčnosti materialista nikdy nepochopí. Má jednu zvláštnost, cykluje a využívá hmotu jako formu možnosti projevu v hmotném prostředí. To je tzv. reinkarnace. Nejhorší, co může člověk udělat je narušení cyklu vědomí ve hmotě těla tím, že z vlastní vůle člověk zbaví tělo funkčnosti. Kdyby sebevrazi znali následky, nikdy by si na život nesáhli a jen při pomyšlení na ní by jim jektaly zuby hrůzou.