1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Každý, kdo nabádá k regresní terapii, by si měl být vědom, že činí nedobré konání. Není náhoda, že si minulé životy nemáme pamatovat. Když nebudu brát v úvahu, že je to dobrým výdělečným počinem pro pochybné experimentátory, určitě je potřeba říci, že napáchat obrovské škody a traumata nahlédnutím někam, kam nemáme normálně přístup, je docela jednoduché a nevratné. Velmi před tím varuji každého, včetně oněch aktérů. Nevíte, co činíte.

Je dost jiných nástrojů, jak řešit potíže našeho života a to velmi bezpečných a neškodících. Odkaz

6
Před 1 rokem

Regresní terapii jsem kvůli napsání článku dvakrát absolvoval. Bez úspěchu, nic se mi nevybavilo. Autorka ale nezmínila jeden z mnoha minusů, kterým může být, že se odhalí minulý život, ve kterém jsme byli vrazi, zločinci. To může u senzitivních lidí způsobit i hluboké deprese.

6
Před 1 rokem
Jan Janula

Stanislav Grof (* 1. července 1931 v Praze) je americký psychiatr českého původu, jeden ze zakladatelů transpersonální psychologie.

Asi bych do toho nešel.

1
Před 1 rokem

Proč ve "Světu ženy" jsou v článcích tak časté úplné bláboly??

Ženy nejsou hloupé... Spíš to vypadá na dosti omezenou redaktorku.

19
Před 1 rokem

To už si fakt může kde kdo psát, co se mu zlíbí? To tento web nemá nikoho, kdo by ty bláboly cenzuroval? Co nějaká zodpovědnost? Zoufalí lidé mohou dělat zoufalé věci a nepěkně si ublížit, poté, co si tento blábol přečtou! Nebylo by lepší motivovat lidi, aby se víc vzdělávali?

1
Před 1 rokem

Staré báje, pověsti a některé východní víry říkají, že zemře-li muž tak v příštím životě se narodí jako žena. Buďme tedy tolerantní k ženám, protože jsou to vlastně muži ve výkonu trestu... 🙂

4
Před 1 rokem

Po smrti je jen smrt a duch se vrací k B.

Který ho dal.

Duše je krev.

Nic víc nic míň!

Tora!

1+....

S.

PS

Ale věda i jiné náboženské směry mohou mít jiný názor. A proč ne!

8
Před 1 rokem
František Staněk

Dobrý den, když Bůh stvořil člověka, ke psáno, že se stal živou duší. Ne že ji má.

Takže jste to vystihl přesně.

Ge 2:7

6
Před 1 rokem

Já bych to chtěla vědět co jsem byla.Proc mám takový život.Me se matka při narození zřekla.Asi jsem udělala to samé.Sla bych někam kde bych se to mohla dozvědět.Ale nevím kam jít

3
Před 1 rokemUpraveno

A proč jako z nějakeho důvodu na minule životy zapomínáme.Nema cenu se vracet a potapět se v tom.Žít teď a tady snažit se být dobři v tomhle životě

10
Před 1 rokem

Život máme jen jeden tady zemi. Po smrti jdeme před Boží soud, jediný spravedlivý.

16
Před 1 rokem
Veronika Smolková

Mluvte prosím za sebe.

7
Před 1 rokem

Ani po smrti nebudeme to asi vědět jako to ani nevíme nyní.Zůstává a zůstane to otázkou naši soukromé víry v inkarnaci.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt