Krom trocha nadání a pokud na nich půl dne nepracují maskéři nejsou hezké. Řekla bych ošklivé
Jestli je pro Vás nejdůležitější krása herečky, tak je mi Vás líto. Ono i to hodnocení "trocha talentu" dost vypovídá o Vaší osobě.
S tím naprosto souhlasím. P. Chýlkovou mám moc ráda jako herečku, ale jako osobnost je "rádo-by" pyšná - povýšená. Kdysi, tak 12 let na zpět, jsem ji obsluhovala v jedné restauraci za Národním Divadlem. Přišla tam s P. Troškem na oběd. Působila velmi nedostupně, ale ne nepřátelsky. Jde o to, že ona se k obyčejným lidem chová dost nadřazeně, jako by měla dojem, že přišla s Hollywoodu, a všichni nechtějí nic jiného, než se s ní jen fotit, a její autogram.
Dost vás to zklame, když někoho obdivujeme, a pak vidíte, jaký to je člověk na veřejnosti.
Třeba Marta Kubišová, ta byla zlatíčko. Ji obsluhovat byla radost. Skromná, milá, přátelská, slušná...velmi slušná Dáma. ☝🏻🥰
Lucka Vondráčková, ještě v té době s Lukášem Plekancem působily například velmi tichým dojmem, a jako opravdový smrtelníci. Žádní nadlidi. I přestože by na to měli oba dva.
Ale jinak nechci nikomu křivdit, on se nemůže každý den každý ráno probudit, a házet jen úsměvy do stran. Ve směs lidí s českého showbyznysu jsou slušní a přátelský, nebo ještě v té době byli, než jsem emigrovala. Takže, jak je tomu dnes, s novými umělci na české scéně již říct víc nemohu.
Hezký den všem 🍀
s Lukášem Plekancem? Ona byla s Tomášem Plekancem
Jsou to hloupí slepice
Dobří herci se umějí chovat.To co oni předvádějí jen ukazují svoji hloupost.
..a Vy jste svoji hloupost ukázala tou šílenou hrubkou🤣🤣
S Ivanou Chýlkovou jsem kdysi dělala nějaký projekt pro mamodraf. Bylo to focení, které dopadlo dobře, ale normální lidský rohovor s ní moc navázat nešel. Stále jsem tam cítila jistou pózu.
🙂 Třeba tu pózu nebo něco jiného ona cítila z Vás... nemůžete vědět, co se jí honilo hlavou.
Myslí si, že jsou něco víc. Dělají pouze práci, za kterou jsou placeni. Nic víc nejsou
Je to jen váš komplex.
Tak doby, kdy Dyková hrála v každém novém českém celovečaru hlavní roli jsou už dávno pryč. Mladí a krása taky nejsou věcné, takže by se měla trochu probudit a zamyslet, pokud nechce upadnout v zapomnění.
Povýšená byla vždy a ošklivá také, tak co se tu řeší?
Pani Chylkovou mam jako herecku rada, ale nedavno jsem ji videla v nejakym rozhovoru a bylo mi moderatora celkem lito. Ale kazdy je jen clovek, nejspis by byla stejna, i kdyby byla sekretarka nebo ucitelka. I kdyz...ja se v praci taky ovladam. Vetsinou:)
Dost už se obličejem podobá Krauzovi. Žít s namistrovaným člověkem se musí na druhém podepsat
Víte proč? Protože ty zářívé zuby jim zřejmě vyráběli na jednom modelu. Oba vypadají strašně a snad jim to slušelo lépe bez téhle americké parády.
No tak to už je proflaknuté,že jsou obě heeeeerečky 🤣🤣🤣....jen kdyby se jich nikdo nevšímal to by byl poprask na vsi....a intelekt bohužel nulink