1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Krom trocha nadání a pokud na nich půl dne nepracují maskéři nejsou hezké. Řekla bych ošklivé

61
Před 1 rokem
Hana Vadlejchová

Jestli je pro Vás nejdůležitější krása herečky, tak je mi Vás líto. Ono i to hodnocení "trocha talentu" dost vypovídá o Vaší osobě.

Před 1 rokem

S tím naprosto souhlasím. P. Chýlkovou mám moc ráda jako herečku, ale jako osobnost je "rádo-by" pyšná - povýšená. Kdysi, tak 12 let na zpět, jsem ji obsluhovala v jedné restauraci za Národním Divadlem. Přišla tam s P. Troškem na oběd. Působila velmi nedostupně, ale ne nepřátelsky. Jde o to, že ona se k obyčejným lidem chová dost nadřazeně, jako by měla dojem, že přišla s Hollywoodu, a všichni nechtějí nic jiného, než se s ní jen fotit, a její autogram.

Dost vás to zklame, když někoho obdivujeme, a pak vidíte, jaký to je člověk na veřejnosti.

Třeba Marta Kubišová, ta byla zlatíčko. Ji obsluhovat byla radost. Skromná, milá, přátelská, slušná...velmi slušná Dáma. ☝🏻🥰

Lucka Vondráčková, ještě v té době s Lukášem Plekancem působily například velmi tichým dojmem, a jako opravdový smrtelníci. Žádní nadlidi. I přestože by na to měli oba dva.

Ale jinak nechci nikomu křivdit, on se nemůže každý den každý ráno probudit, a házet jen úsměvy do stran. Ve směs lidí s českého showbyznysu jsou slušní a přátelský, nebo ještě v té době byli, než jsem emigrovala. Takže, jak je tomu dnes, s novými umělci na české scéně již říct víc nemohu.

Hezký den všem 🍀

11
Před 1 rokem
Eliška Kotrbová

s Lukášem Plekancem? Ona byla s Tomášem Plekancem

5
Zobrazit další reakci

Jsou to hloupí slepice

Dobří herci se umějí chovat.To co oni předvádějí jen ukazují svoji hloupost.

50
Před 1 rokem
Adriana Stenmberkova

..a Vy jste svoji hloupost ukázala tou šílenou hrubkou🤣🤣

29
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokemUpraveno

S Ivanou Chýlkovou jsem kdysi dělala nějaký projekt pro mamodraf. Bylo to focení, které dopadlo dobře, ale normální lidský rohovor s ní moc navázat nešel. Stále jsem tam cítila jistou pózu.

12
Magdalena Westman

🙂 Třeba tu pózu nebo něco jiného ona cítila z Vás... nemůžete vědět, co se jí honilo hlavou.

Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Myslí si, že jsou něco víc. Dělají pouze práci, za kterou jsou placeni. Nic víc nejsou

32
Před 1 rokem
Miloš Michal

Je to jen váš komplex.

5
Zobrazit dalších 13 reakcí
Před 1 rokem

Tak doby, kdy Dyková hrála v každém novém českém celovečaru hlavní roli jsou už dávno pryč. Mladí a krása taky nejsou věcné, takže by se měla trochu probudit a zamyslet, pokud nechce upadnout v zapomnění.

15
Před 1 rokem

Povýšená byla vždy a ošklivá také, tak co se tu řeší?

45
Před 1 rokem

Pani Chylkovou mam jako herecku rada, ale nedavno jsem ji videla v nejakym rozhovoru a bylo mi moderatora celkem lito. Ale kazdy je jen clovek, nejspis by byla stejna, i kdyby byla sekretarka nebo ucitelka. I kdyz...ja se v praci taky ovladam. Vetsinou:)

3
Před 1 rokem

Dost už se obličejem podobá Krauzovi. Žít s namistrovaným člověkem se musí na druhém podepsat

30
Před 1 rokem
Marian Fučík

Víte proč? Protože ty zářívé zuby jim zřejmě vyráběli na jednom modelu. Oba vypadají strašně a snad jim to slušelo lépe bez téhle americké parády.

38
Před 1 rokem

No tak to už je proflaknuté,že jsou obě heeeeerečky 🤣🤣🤣....jen kdyby se jich nikdo nevšímal to by byl poprask na vsi....a intelekt bohužel nulink

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt