Je to práce jako každá jiná, jen jsou lidem více na očích. Že jsou namyšlené a arogantní, svědčí o jejich hlouposti a nulovém vzdělání.
Dobře jste to napsala
Kdysi jsem dělala rozhovory s umělci z oboru opery a baletu. A musím říct, že mě to zbavilo iluzí o nich. Např. když mi jeden sdělil, že musím posluchačům říct, jaká je od něj oběť, že na besedu s nimi šel, protože ráno zkoušel v Olomouci a teď se tedy vrátil kvůli besedě do Brna. No koukala jsem jak vejr, jestli si dělá legraci. Nedělal. Jiný mi řekl, že se ho mou ptát, na co chci, ale on odpoví taky jen na to, na co chce (vtipné bylo, že v tomto případě šlo opravdu o bezvýznamnou nulu). No a pak jsem dělala rozhovor s operní pěvkyní, která byla první manželkou herce Jiřího Dvořáka (v téhle době byli už rozvedení). Byla nesmírně talentovaná, měla nádherný soprán a byla to nádherná žena - a taky neuvěřitelně skromná a komunikativní bytost, i kafe jsme si spolu daly. Zemřela na nádor v mozku. Brečela jsem, když jsem se to dozvěděla.
🙂 Každý umělec je také jenom člověk... škoda, že to neplatí i naopak.
Základní vzdělání. Nebo konzervatoř. Obdivovaný herecký talent je v podstatě pouze schopnost se přetvařovat a lhát. Je obecně známo, že ti, kdo opravdu něco dokázali, jsou slušní a v projevu skromní.
Ten, kdo delal komparz tak vi, ze opravdove hvezdy pozdravi i personal. Pak jsou herci, kteri maji ve filmu steky, musi byt treba chvili v satne s komparzem, a maji problem rict i dobry den. A divili byste se, kdo to je.
I.Chýlková předvádi to samé, co manžel J. Kraus. Potřebovali by školu od K.Gotta. Ten byl vždy vstřícný, věděl, že popularitu dělají diváci.
Připomněl jste Karla Gotta. Měl jsem tu čest ho několikrát v obchodě obsluhovat a to, co děláme pro KAŽDÉHO se samozřejmostí za to on neustále děkoval... Jeho žena ze sebe také nikdy nic nedělala.
Chýlkovou jsem nikdy neměl rád. Myslím si,že ve filmu čas sluhu ani moc hrát nemusela,tam prostě předvedla semetriku,jaká je i v civilu. O Vilhelmový ani nemluvě
Paní Chýlková v Činoherním klubu-Podivné odpoledne.....prostě skvělá a nejen tam.
Dyková další z hereček, co má pouze základní vzdělání, působí dojmem nepříjemné herečky a nesympaticky stejně tak, Chýlková ta se hodí ke Krausovi. Na co jsou tak všichni namyšlení a nepříjemní. Mezi námi žijí kapacity s vysokoškolským diplomem a nechovají se tak tupě, jako naše celebrity. To, že jsou dobré herečky, ještě neznamená chovat se povýšeně, to svědčí jen o jednom absence inteligence.
Odpovědět
Chýlková má v poslední době o číslo větší zuby, nebo se mi to jen zdá?
Na pani Chýlkové ji vidět, že je nepřijemná a aroganci maji společně s p. Krausem. Ten ve svém pořadu dokaže pěkně zesměšňovat hlavně hosty, kteři působi křehce ty si vychutnává a je trapný.
Nemáte smysl pro humor.Jeho vtipy mají švih ,situační humor.V oboru je mistr a umí vtipkovat i na svou adresu.
Vzdycky kdyz je vidim, bud ji a nebo Krause, tak jsem si temer jisty, ze si pujcujou predni zuby.
Je mi tak nějak jedno, jestli jsou informace pravdivé, či nikoliv.
Ale zmíněné herečky se aspoň uživí hraním. Autorka článku by se měla poohlédnout po nějakém civilním povolání, protože s takovou to nebude mít dlouhého trvání. Jen doufám, že má trochu sebereflexe a není na sebe pyšná.
Mohu se zeptat co vás vedlo k takové reakci, co napsala autorka špatně?!!