Fascinuje mě, co pořád ti módní poradci mají proti tělovým punčochám. To až bude chladněji, tak mám k sukni nebo k šatům zalovit po červených siťovaných punčoškách, nebo ještě něčem elegantnějším 😄?
Minule tady byl článek, že po 50 nemám nosit džíny.... Ted zas sukně.... Tak já nevim🤔... V každém druhém článku dle expertů dělám něco špatně ☝️Se divim, že vůbec žiju.. 😂
No nejspíš budete brzy chodit na ostro 😂😂😂
Proč bych nemohla nosit krátké šaty či sukně tělové punčochy nenosím roky ale barevné ano bude mě 60let , miluji barvy a cítím se v tom dobře ráno jsem viděla mladé děvče vážila víc jak já a vepřové jí lezlo ven krátké triko byla to čirá hrůza to vidět ,postavou jsem byla o proti ní hvězda .
Běžte do háje.pokud má žena postavu a krasne štíhlé nohy ať je ukazuje i v 70desati.ja nosím minisukně neustále
Přesně. Jsem 50+ a právě jsem si objednala dvě minisukně. Džíny nosím jen skinny. (::::
Už to vidím: V chladném ránu v létě šatičky veselých barev, světlé sáčko a černé silonky - budu náramně in - spíš hin!
A jeste cerne vzorovane:-)
Tak prej mikiny jooooo
Odkaz
Absolutně nesouhlasím s nadpisem. Opak je pravdou. Minisukně jsou pro ženy nad padesát v drtivé většině "šik" a moc jim sluší. Tak si nevymyslejte hlouposti.
A zase tenisky. Každá noha je pořád hezčí v lodičkách nebo v balerínách než v teniskách. Nevím komu se to líbí.
Přesně tak. Akorát ty balerinky spíš ke kalhotám, protože u šatů nebo sukně je hezčí každý podpatek... Aspoň za mě. 🙂
Svetry nesnáším už od mala, nosím mikiny , je mi skoro 70 a jsem v pohodě. Komu se to nelíbí, ať na mě nekouká.
A co mám tedy nosit? Sukni ne, tělové punčocháče ne. Co jo?
Asi BURKU-)))