1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pisálku, osobní zkušenost jako dítě, učitelka nebo kuchařka? A nebo ti ty fíčoviny nakecal nějaký převlečený komouš a ty jsi uvěřil?

6
Před 1 rokem

My jsme měli kuchařky čisté ,jídlo dobré,žádné šlichty .Teď už pomlouvají i kuchařky.

11
Před 1 rokem

Jídlo bylo dobré, maso libové a na talíři a kuchařky příjemné, prostě opak dnešního školního stravování. Jinak vám do ruky ani klavesnice ni tužka.

2
Před 1 rokem

Chodil jsem v Českém Těšíně na II. ZDŠ v Gorkého Sadech! Jídlo bylo vždy velmi dobré a kuchařky byly jako naše mámy! Díky jim za to!

3
Před 1 rokem

Jsem 55+ a nic takového jsem nezažil pisálku!!!

21
Před 1 rokem
Jiří Bittner

Jsem 55+ a přesně tohle jsem zažila, smradlavé tácy, smradlavý hnusný čaj, rýžový nákyp, koprovka, tlustá masa, smradlavé brambory s vrstvou šedého škrobu - nově postavená škola, tudíž včetně kuchyně přímo v Praze. Hnus, na střední už jsem to neriskla.

2
Před 1 rokem

Na takových baštách vyrostlo mnoho českých politických špiček viz.: Fiala, Stanjura, Válek atd..

6
Před 1 rokem
Ales Kubla

A vždy se najde nějaký moula, co do všeho musí cpát politiku a myslí si o sobě, jaký je borec..

6
Před 1 rokem

Kolik je pisalkovi že tohle vše zná. Mne je 61 ale nic z toho neznám.

19
Před 1 rokem

tlusté maso se cpalo do skleněných váziček a do toho se zpátky vtlačily ty umělé kytičky.... (přelom 70/80tých let)

2
Před 1 rokem

Nic takového jsem tam nezažila. Další článek, který není pravdivý.

6
Před 1 rokem

Naprosto přesné. Tedy aspoň u nás v jídelně. Na smrduté tácy už jsem skoro zapomněl... :-)

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt