Ano, Ivanka byla nejmladší, skromná, krásná žena. Akorát nechápu, proč se naváží do blondýnek s přehnaným make-upem, když nás líčili stejní profesionálové. Takže... Ale každý si má svůj názor. A na portu mám svůj názor, ale ano, zasloužila si to. Nechodila ovlivňovat porotce do baru, jako jiné. Pan básník Slovenské republiky by se měl zamyslit, taktéž pan Zapletal (dopisy a nařízení pro omezení další práce v modelingu).
Nemyslím tím Ivanu, že se naváží, ale ten, kdo to psal. Ale ráda bych viděla na nejvyšším stupni krásnou zrzku. Co pořád řešíte? Afričanka, Běloška,Ukrajinka, Ruska, Balkánka?!
Koncem 90. let se na Slovensku pět pokusila prorazit jako zpěvačka, ne moc úspěšně, dokonce zvítězila v anketě rádia "Kterého zpěvák/zpěvačku ve vysílání nejdřív vypínáte?". Proslavila se hlavně rýmem "Bývalo nám spolu fajn, nehodím sa pod kombajn"
Jedna z nejméně sympatických MISS. Volnou disciplínu měla "zpěv". Já sice mám hudební hluch, ale to co předvedla Ivana bylo horší jak v diktátu profesora Hrbolka. Sveřepí šakali zavile vyli na bílý měsíc
Daleko sympatičtější byla Michaela Polívková, která skončila jako druhá vicemiss
Krásnější missku jsme opravdu asi neměli.
Byla nádherná brunetka, né jako Ty dnešní vyzábliny
Nejkrásnější miska.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Určitě .Pamatuji že druhá tehdy byla taková krásná blondýnka (jméno už si nepamatuji) a ta se asi líbila o trošku víc.