1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ano, Ivanka byla nejmladší, skromná, krásná žena. Akorát nechápu, proč se naváží do blondýnek s přehnaným make-upem, když nás líčili stejní profesionálové. Takže... Ale každý si má svůj názor. A na portu mám svůj názor, ale ano, zasloužila si to. Nechodila ovlivňovat porotce do baru, jako jiné. Pan básník Slovenské republiky by se měl zamyslit, taktéž pan Zapletal (dopisy a nařízení pro omezení další práce v modelingu).

1
Před 1 rokem
Vlasta Hořavová

Nemyslím tím Ivanu, že se naváží, ale ten, kdo to psal. Ale ráda bych viděla na nejvyšším stupni krásnou zrzku. Co pořád řešíte? Afričanka, Běloška,Ukrajinka, Ruska, Balkánka?!

1
Před 1 rokem

Koncem 90. let se na Slovensku pět pokusila prorazit jako zpěvačka, ne moc úspěšně, dokonce zvítězila v anketě rádia "Kterého zpěvák/zpěvačku ve vysílání nejdřív vypínáte?". Proslavila se hlavně rýmem "Bývalo nám spolu fajn, nehodím sa pod kombajn"

Před 1 rokem

Jedna z nejméně sympatických MISS. Volnou disciplínu měla "zpěv". Já sice mám hudební hluch, ale to co předvedla Ivana bylo horší jak v diktátu profesora Hrbolka. Sveřepí šakali zavile vyli na bílý měsíc

Daleko sympatičtější byla Michaela Polívková, která skončila jako druhá vicemiss

1
Před 1 rokem

Krásnější missku jsme opravdu asi neměli.

24
Před 1 rokem

Byla nádherná brunetka, né jako Ty dnešní vyzábliny

7
Před 1 rokem

Nejkrásnější miska.

29
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
000

Určitě .Pamatuji že druhá tehdy byla taková krásná blondýnka (jméno už si nepamatuji) a ta se asi líbila o trošku víc.

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt