1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

jako dnes vidím ,, humanitárního " V. H. jak propouští zločince ze všech kriminálů , ruší trest SMRTI jen aby se zalíbil dalším jemu podobným , ze zločinců se rázem stali političtí vězni a V.H. byl na západě za hrdinu , ano byl i můj hrdina , jen do doby než jsem se probudil a prozřel , VŠECHNO JE JINAK , bohužel a ten trest bych znovu po REFERENDU obnovil . . .

46
Před 1 rokem
Jiří Hanzlík

Havel byl loutka západu a jím se nastartovalo mnoho špatného a další vlády to ještě umocňovaly a teď jsme tam kde jsme a tato vláda to dokoná.

34
Před 1 rokem

Souhlasím s diskusními příspěvky, které volají po obnovení trestu smrti, samozřejmě za vyjímečný trestný čin (činy), jako jsou trestné činy Stodolových, pro ně je doživotí jen potvrzením, že se jim vraždění vyplatilo, užili si peněz, užili si své kruté, bezohledné povahy a nyní se "válí" ve vězení.

Souhlasím s diskusními příspěvky, že VH byl loutkou politiků USA. Souhlasil s bombardováním Srbska a vydáním Srbského území Kosova Islamistům, dnes se ukazuje kam tato "špatná politika" USA a NATO - vše pro Islamisty a Palestince za naftu. Peníze z USA a EU jsou na kontech vedoucích Hamásovců, další peníze slouží k nákupu zbraní, vybudování podzemních krytů a k teroristickým útokům na Izrael. "Ještě že máme ten IS" ukázal zavčas, že nejen Izrael, ale i další státy je nutné teroristicky napadat jako třeba Rusko.

Že milosti VH byla špatná činnost prezidenta mám z vlastní zkušenosti, v té době jsem podnikal a bohužel jsem měl špatné schopnosti na volbu společníků, kterým peníze vydělané naší s.r.o. připadaly vhodné k scizení a tak mě okradli, od VH dostali třikrát milost, a tak VH pomáhal mým společníků v podnikání mě okrást.

21
Před 1 rokem
Peslar Vit

Zase jeden milovník Putina. Jestli se nebudete zlobit, tak si odplivnu.

18
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

je zavřená ve věznici v Opavě,nemusí nic dělat vše ji zajistíme my danoví poplatníci, takže je spokojená, žena bez kouska citu, empatie,sobec a cynický vrah, já měl za sousedku takovou ženu, strašně je jí podobná, svými intrikami mi zničila manželství, nakonec jsem se odstěhoval, to ona vše vymyslela,ty vraždy a Stodola je zmanipulovaný hlupák, umí to stále s chlapama manipulovat, od takové co nejdál!!!

28
Před 1 rokem

Ti vrazi kteří měli už dávno viset si žijí na státní ůtraty jako prasata v žitě a ještě dlouho budou!! A to díky tomuto režimu který zrušil trest smrti!

37
Před 1 rokem

Co dnes dělá?Nic,žije si jak král.

24
Před 1 rokem
Renata Vráželová

Na náš účet

23
Před 1 rokem

Lidi, pojďme znovu zavést výjimečný trest - trest smrti. Takovéto zrůdy musíme živit a oni se smějí.

40
Před 1 rokem
Martin Sýkora

Souhlasím.

11
Před 1 rokem

Co dnes dělají bestiální vrahové Stodolovi? Nic, válí se a my jim to platíme. Smutná bilance.

35
Před 1 rokem
Jana Kaňková

A mají se dobře, televize, kroužky, chodí do práce a nic nemusí řešit cokoli potřebují je jim k dispozici..psycholog, vychovatel, sociální pracovník a ti všechno zařídí..

4
Před 1 rokem

ksindl...utýrat bezmocné.... je to hrubé, ale by měl být velmi tvrdý, gotický a dlouhý, bez konce... ale vím to nejde. Je velmi líto těch zavražděných a jejich příbuzných...

Tihle zmetci to sedí v teple, pod stravou... ale děti mají doživotí horší než tahle pakáž

1
Před 1 rokem

To že není trest smrti je naprosto v pořádku.

2
Před 1 rokem
Martin Kadlčík

Aha.. takže Vám jako daňovému poplatníkovi nevadí, že tyhle monstra nás budou stát cca. 10 mega, než se odeberou na pravdu Boží..provaz by stál 300 korun a nikomu by nechyběli.

15
Před 10 měsíci

Normální člověk musí dřít a tyhle hovada leží v pohodě v base ,no demokracie

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt