Kdysi bylo u nás muzeum, kde jsme viděli tyto "výrobky", mučící nástroje, příšerné fotky. Byli jsme tam se školou asi před 55 lety a něco tak hrozného už doufám nikdy neuvidím. Dodnes se mi některé věci vybavují a přiznám se, že bych jako bývalá učitelka nikdy děti ze ZŠ do takového muzea nevzala. Byl to neskutečně traumatizující zážitek.
Rukavice a stínidla z lidský kůže.. jo, už jsem o tom před lety četla. No to jsou podobný "lidský" .....monstra jako dnes co jsem četla, že ted nedávno nějací chlápci umučili a uvařili v sudu nějakého mladíka. A to se nestalo za války. Nemusíme tedy zacházet do doby válečné, tohle a podobné sv.nstvo se děje i v době míru. Pro tohle rozhodně neexistuje rozumné vysvětlení, které by to mohlo omluvit.
Zvěř loví a usmrcuje za účelem najíst se či z nějaké příčiny PŘÍMÉHO nebezpečí ohrožení třeba mláďat. Ale člověk.. člověk je tvor jak z jiného světa.
cca1 500 : cca33 000 ..tahle čísla obětí současné války v Gaze taky o něčem svědčí a vypovídají. Pro tohle také rozhodně neexistuje rozumné vysvětlení. To se dá jen označit slovem jako "fanatismus", "nebezpeční psychopati".. to má do rozumu, inteligence, vyrovnaností s minulostí, řešením příčin a nápravou hodně daleko. A co je nebezpečnější ? ! ? Že se opět a zas neřeší PŘÍČINY. TY SKUTEČNÉ, o kterých se nepíše, nemluví a když už o tom někdo píše, tak je ten špatný. Otázka zní.. PROČ. Konec celkem obšírné odpovědi na otázku PROČ, končí nehezky pro celou planetu a pro lidstvo. Ani ta skupina lidí co možná přežijí a zneužívají do té doby lidstvo jako otroky, pokusné králíky, nástroje k bohatnutí a bohactví, zbrojení, hledání elixíru mládí atp. nezískají nic záviděníhodného.. Říkám si.. skutečně Bůh miluje ty, co nemají svědomí, neznají lítost, soucit, nejsou k sobě kritický ani trochu, mají naprosto neomluvitelné iracionální jednání a chování neslučitelná s čímkoli omluvitelným a svévolně beztrestně páchají co se jim zamane ?
Tak tohle asi moje maminka ani nevěděla co ještě jí krom tríznění...., mohlo v lágru čekat, Taková zrůda nemá právo být oslovovaná jako člověk,natož žena ! Je mi z toho šoufl 🙁
Tady si člověk uvědomí jakou sílu má propaganda a víra , Je strašný že v člověku může být taková nenávist vůči druhým !
co k tomu dodat