1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

to jsou ale Kydy - nikdo si nevěděl moc rady a do toho Kožený ... všichni ti politici / do té doby byli leda tak za pařezem / ekonomové, Noví Vůdci s Novou Dobou byli za Koženého, bratry Helbigovi a další a další lůzry vděční, protože jak jinak do Nové Doby a tady dokonce Harvard ... a tak pustili Viktora k lizu - jak " naletěli lidi ? " Viktor prostě předvedl jak funguje kapitalismus a všichni mu to zhltli, včetně ředitele Vesmíru a všech tajných služeb a Viktor to prostě využil a předvedl ignorantům a lidu věřícímu v úžasné stránky kapitalismu / nic není horší než komunismus / jak to funguje a bylo .... nakonec je to ale máček s tím, co následovalo, počínaje domky v Horoměřicích přes ČSA, MUS, všechny banky, pojišťovny, vodu, byty OKD etc. etc . a jsme v tom za bilióny, naše země nevzkvétá a nakonec vedle 18,7% inflace, kumulované ovšem za cca 40%, ztráty 1/3 na uložených penězích, oblibě vlády za 2% .... a odvody dcer v ČR svým matkám ročně odplyne cca 300 - 500 miliard, ani v tomhle se všechny ty pomazané hlavy nedohodnou ... vedle toho je, sorry jako, Kožený břídil !

1
Před 1 rokem
Tomáš Janíček

A vám někdo nařizuje, za co máte utratit svoji výplatu?

Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Chybí tam podstatná informace, a to že v Ázerbájdžánu Koženého vládní představitelé pod záminkou privatizace, která se nekonala, okradli nejen o peníze amerických investorů ale i o ty z české privatizace.

3
Před 1 rokem
Tomáš Kratochvíl

Jj, rodina Alijevů

1
Před 1 rokem

Alespoň dostali 10 000 Kč za kupónovku ... já mám akcie u společnosti, kterou vlastní teď paní Kellerová, akcie jsou neprodejné, neobchodovatelné .. takže i takhle se daly vydělat miliardy ..

25
Před 1 rokem
Lenka Jirasko

Mě Interhotel Voroněž Brno vytěsnil bez náhrady - i tak se okrádalo. Brno je líheň lumpů.

13
Před 1 rokem

kuponová privatizace nastartovala úspěšné rozkradení republiky do zahraničních rukou. K panu Koženému mohu jen dodat, že to, co sliboval, dodržel. Ty jím slíbené peníze z HF jsem si tenkrát bez problémů vyzvedl ale ostatní kuponové knížky skončily fiaskem. Asi tak

24
Před 1 rokem
Pavel Kuba

A největší vinu na tom nesou DIKové, kteří prodali svoje kuponové knížky fondům a teď nejvíc kvičí...

16
Zobrazit dalších 25 reakcí
Před 1 rokem

Já slíbený deseti násobek dostal ,na rozdíl od ostatních vložených akcií do různých společností! Otázka je : Je to málo?

22
Před 1 rokem
Jirka Knoll

Co mě odpovíte Jirko na to, že prodal celou naši námořní flotilu, cca 12 lodí, které nám přinášely zisk v řádech stovek milionů dolarů za rok...

19
Před 1 rokem

Proč nikdo nepotrestal Klause on dovolil rozkrádat republiku a bohužel pro nás to využilo pár vychytralých kteří využily naší blbost. Všem sebrat majetky kdo kupónovou privatizaci dovolil že pane Klausi!!!!

14
Před 1 rokem
Pavel Balogh

Viníci jsou především DIKové, kteří prodali svoje kuponové knížky fondům

2
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 1 rokem

Hodně lidí v kuponovce nedostalo zpět ani tu vloženou tisícovku. Kožený dal desítku a proto je podvodník?

3
Před 1 rokem
Petr Kadlec

..přesně tak- já CS fondy( Tykač + jeden další)- tunel- a nic...dnes rádoby úctyhodný podnikatel s energiemi...🤮

2
Před 1 rokem

1992 ??

Kdo organizoval tu naši malou i velkou privatizaci.

Kdo?

Rozuměj desetinásobku?

Česká vláda a parlament České republiky! 1992::::1996

Po roce 1948 největší vládni loupež národního rozuměj soukromého vlastnictví ukradeného po roce 1948 komunisty.

Tak vítejte v sociálním kapitalismu České republiky! 2024.

Podívejte se jak Fialova vláda 2024 útočí na soukromy sektor, jak ho finančně zákonem chce odrbat .

Včetně zisku!

1+....

S.

5
Před 1 rokem
František Staněk

Zvýšením daně právnických osob o 1 procentní bod chce soukromý sektor odrbat? Co užíváte?

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Celá kupónová privatizace byl velký podvod na lidi, kteří se nechali nachytat. Ti kteří ovládali dění v ČR zbohatli, byli pěkně u korýtek a věděli jak se dostat k penězům.

33
Před 1 rokem
Vlasta Jirásková

kuponova privatizace byla jedine mozne reseni

14
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 1 rokem

Kozeny a Klaus. Znama dvojka! To byla nepripravena divoka privatizace za rizeni ODS a p. L´Klause. Uz ani necekame, ze Klaus sebere odvahu a vsem lidem v CR se omluvi se za spatnou propagaci kuponove privatizaci.Klaus byl nastceny bily kun cele zlocinecke tehdy vladnouci garnitury ODS. Proc neni vule teto vlady a pristi vlady, aby zapracovali tajne sluzby (hole lebky) a tajne unesli Kozeneho z Baham knam do Ceske republiky.Tady by ukazalo kdo vtom mel prsty.

5
Před 1 rokem
Ladislav Vlaciha

Nemyslím si, že by se měl Klaus omlouvat. Hrobaři kuponové privatizace byli DIKové, kteří svoje kuponové knížky prodali fondům

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt