to jsou ale Kydy - nikdo si nevěděl moc rady a do toho Kožený ... všichni ti politici / do té doby byli leda tak za pařezem / ekonomové, Noví Vůdci s Novou Dobou byli za Koženého, bratry Helbigovi a další a další lůzry vděční, protože jak jinak do Nové Doby a tady dokonce Harvard ... a tak pustili Viktora k lizu - jak " naletěli lidi ? " Viktor prostě předvedl jak funguje kapitalismus a všichni mu to zhltli, včetně ředitele Vesmíru a všech tajných služeb a Viktor to prostě využil a předvedl ignorantům a lidu věřícímu v úžasné stránky kapitalismu / nic není horší než komunismus / jak to funguje a bylo .... nakonec je to ale máček s tím, co následovalo, počínaje domky v Horoměřicích přes ČSA, MUS, všechny banky, pojišťovny, vodu, byty OKD etc. etc . a jsme v tom za bilióny, naše země nevzkvétá a nakonec vedle 18,7% inflace, kumulované ovšem za cca 40%, ztráty 1/3 na uložených penězích, oblibě vlády za 2% .... a odvody dcer v ČR svým matkám ročně odplyne cca 300 - 500 miliard, ani v tomhle se všechny ty pomazané hlavy nedohodnou ... vedle toho je, sorry jako, Kožený břídil !
A vám někdo nařizuje, za co máte utratit svoji výplatu?
Chybí tam podstatná informace, a to že v Ázerbájdžánu Koženého vládní představitelé pod záminkou privatizace, která se nekonala, okradli nejen o peníze amerických investorů ale i o ty z české privatizace.
Jj, rodina Alijevů
Alespoň dostali 10 000 Kč za kupónovku ... já mám akcie u společnosti, kterou vlastní teď paní Kellerová, akcie jsou neprodejné, neobchodovatelné .. takže i takhle se daly vydělat miliardy ..
Mě Interhotel Voroněž Brno vytěsnil bez náhrady - i tak se okrádalo. Brno je líheň lumpů.
kuponová privatizace nastartovala úspěšné rozkradení republiky do zahraničních rukou. K panu Koženému mohu jen dodat, že to, co sliboval, dodržel. Ty jím slíbené peníze z HF jsem si tenkrát bez problémů vyzvedl ale ostatní kuponové knížky skončily fiaskem. Asi tak
A největší vinu na tom nesou DIKové, kteří prodali svoje kuponové knížky fondům a teď nejvíc kvičí...
Já slíbený deseti násobek dostal ,na rozdíl od ostatních vložených akcií do různých společností! Otázka je : Je to málo?
Co mě odpovíte Jirko na to, že prodal celou naši námořní flotilu, cca 12 lodí, které nám přinášely zisk v řádech stovek milionů dolarů za rok...
Proč nikdo nepotrestal Klause on dovolil rozkrádat republiku a bohužel pro nás to využilo pár vychytralých kteří využily naší blbost. Všem sebrat majetky kdo kupónovou privatizaci dovolil že pane Klausi!!!!
Viníci jsou především DIKové, kteří prodali svoje kuponové knížky fondům
Hodně lidí v kuponovce nedostalo zpět ani tu vloženou tisícovku. Kožený dal desítku a proto je podvodník?
..přesně tak- já CS fondy( Tykač + jeden další)- tunel- a nic...dnes rádoby úctyhodný podnikatel s energiemi...🤮
1992 ??
Kdo organizoval tu naši malou i velkou privatizaci.
Kdo?
Rozuměj desetinásobku?
Česká vláda a parlament České republiky! 1992::::1996
Po roce 1948 největší vládni loupež národního rozuměj soukromého vlastnictví ukradeného po roce 1948 komunisty.
Tak vítejte v sociálním kapitalismu České republiky! 2024.
Podívejte se jak Fialova vláda 2024 útočí na soukromy sektor, jak ho finančně zákonem chce odrbat .
Včetně zisku!
1+....
S.
Zvýšením daně právnických osob o 1 procentní bod chce soukromý sektor odrbat? Co užíváte?
Celá kupónová privatizace byl velký podvod na lidi, kteří se nechali nachytat. Ti kteří ovládali dění v ČR zbohatli, byli pěkně u korýtek a věděli jak se dostat k penězům.
kuponova privatizace byla jedine mozne reseni
Kozeny a Klaus. Znama dvojka! To byla nepripravena divoka privatizace za rizeni ODS a p. L´Klause. Uz ani necekame, ze Klaus sebere odvahu a vsem lidem v CR se omluvi se za spatnou propagaci kuponove privatizaci.Klaus byl nastceny bily kun cele zlocinecke tehdy vladnouci garnitury ODS. Proc neni vule teto vlady a pristi vlady, aby zapracovali tajne sluzby (hole lebky) a tajne unesli Kozeneho z Baham knam do Ceske republiky.Tady by ukazalo kdo vtom mel prsty.
Nemyslím si, že by se měl Klaus omlouvat. Hrobaři kuponové privatizace byli DIKové, kteří svoje kuponové knížky prodali fondům