Klaus - jen víc takových Kožených. Odmítám, že by Kožený okradl Česko (2014)
By musel přiznat ,že ho okradl spolu s Koženým.
slíbil že do roka ji ode mě odkoupí za 10 000,- /tak nějak/ a to dodržel .
Tak proč zloděj
úspěch , byt na hraně zákona, se neodpouští.
Ted jsou jiní frajeři , všichni ví že ulejvají peníze bokem a nic se neděje.
Grose sesadili za 1,5 mio a Fiala řekne -- jééé já na ně zapomenul -- a nic se neděje.
Kde je potom spravedlnost
Ano, má určitou část viny, ale kdo mu to umožnil, kdo mu otevřel zlatá vrátka? Vážení největší podvodník a zloděj je Václav Klaus a lidi okolo velké privatizace.. Tam hledejmepůvodce.
Njn, ve velké privatizaci získali podniky většinou komunističtí nomenklaturní kádři, kteří o nich měli nejlepší informace. Soudek, Stehlík a spol...
Byli jsme v kuponovce přesvědčováni,pro tohoto zloděje.S manželkou jsme se dohodli a dali to komerční bance,díky tomu jsme nezaplakali.Mne varoval název-Harvardské fondy.Přišlo mi to falešné a nabubřelé.
Vzhledem k neuvěřitelné škodě by bylo namístě stanovit odměnu za "živého, či mrtvého". To by by, ovšem pro mnoho našich politiků a podnikatelů velmi nebezpečný precedent.
Nebyla. Byla ještě možnost regulerního prodeje tomu, kdo nabídne víc. Jenže v té době u obyvatel ČS*R nebylo dostatek kapitálu (a tím nemyslím učebnici ekonomie-filosofie) a prodej do zahraničkích rukou byl nepřijatelný. Jenže zahraniční kapitál stejně nakonec získal ty životaschopné firmy, jen oklikou a za vyšších nákladů, které mohli jít třeba do jejich rozvoje.
Moje tchýně tenkrát těch slibených 10 000,- dostala, tak nevím. Sice jsem ji tenkrát přemlouval, že vyplníme do knihy raději různé podniky, ale ona si umanula ten fond, tak si ho dala. Ale podvod v tom nevidím.
moji rodičové taky dostali od fondu Koženého knížky proplacené...takže byli spokojeni....a vím že jiní co to rozepsali podle svého uvážení o vše přišli...samozřejmě pokud se jim nepodařilo upsat bodíky třeba u Čezu....ale myslím že k těm lukrativním podnikům se normální malý člověk nedostal...byl v tom neskutečný bordel a neznalého lehce obrali o vše...takže výdělek žádný a ještě přišel i o tu svou tisícovku....
Kuponová privatizace nebla špatným nápadem. Špatným nápadem byla možnost zřízení různých fondů a posléze i dve obchodní místa (RM a burza) a hlavně prodej mimo přepážku, což naprosto odrovnalo systém stanovení cen podle nabídky a poptávky.Tam už se to hrálo pro jiné...
Máte to trochu popletené
Zapomente na pravici a levici. Koho dnes zajima, kdo je a jak ideolo gicky je ukotven.Mnoho lidi zkratka neni spokojeno se soucasnou politickou situaci. A vtoto pripade je vlastne fuk, jestli za to mohou dozvuky covidu, nebo minula nebo soucasna vladni koalice, ci ruska invaze na ukrajinu, nbo Green Deal nebo vsichni dohromady.
Joooo pan Klaus řekl to je podnikatel a prodal mu naše loďstvo za korunu, tak jako pan Klaus byl světovým managerem, ať se mu Livie a celá rodina zdeneguruje s komunisty.....
Lžete