1600/1600Zbývá 1600 znaků

Klaus - jen víc takových Kožených. Odmítám, že by Kožený okradl Česko (2014)

23
Před 1 rokem
Eliška Janalíková

By musel přiznat ,že ho okradl spolu s Koženým.

18
Před 1 rokem

slíbil že do roka ji ode mě odkoupí za 10 000,- /tak nějak/ a to dodržel .

Tak proč zloděj

úspěch , byt na hraně zákona, se neodpouští.

Ted jsou jiní frajeři , všichni ví že ulejvají peníze bokem a nic se neděje.

Grose sesadili za 1,5 mio a Fiala řekne -- jééé já na ně zapomenul -- a nic se neděje.

Kde je potom spravedlnost

12
Před 1 rokem

Ano, má určitou část viny, ale kdo mu to umožnil, kdo mu otevřel zlatá vrátka? Vážení největší podvodník a zloděj je Václav Klaus a lidi okolo velké privatizace.. Tam hledejmepůvodce.

17
Před 1 rokem
Emil Jahl

Njn, ve velké privatizaci získali podniky většinou komunističtí nomenklaturní kádři, kteří o nich měli nejlepší informace. Soudek, Stehlík a spol...

12
Před 1 rokem

Byli jsme v kuponovce přesvědčováni,pro tohoto zloděje.S manželkou jsme se dohodli a dali to komerční bance,díky tomu jsme nezaplakali.Mne varoval název-Harvardské fondy.Přišlo mi to falešné a nabubřelé.

20
Před 1 rokem

Vzhledem k neuvěřitelné škodě by bylo namístě stanovit odměnu za "živého, či mrtvého". To by by, ovšem pro mnoho našich politiků a podnikatelů velmi nebezpečný precedent.

10
Před 1 rokem

Nebyla. Byla ještě možnost regulerního prodeje tomu, kdo nabídne víc. Jenže v té době u obyvatel ČS*R nebylo dostatek kapitálu (a tím nemyslím učebnici ekonomie-filosofie) a prodej do zahraničkích rukou byl nepřijatelný. Jenže zahraniční kapitál stejně nakonec získal ty životaschopné firmy, jen oklikou a za vyšších nákladů, které mohli jít třeba do jejich rozvoje.

3
Před 1 rokem

Moje tchýně tenkrát těch slibených 10 000,- dostala, tak nevím. Sice jsem ji tenkrát přemlouval, že vyplníme do knihy raději různé podniky, ale ona si umanula ten fond, tak si ho dala. Ale podvod v tom nevidím.

3
Před 1 rokem
Jirka Plasil

moji rodičové taky dostali od fondu Koženého knížky proplacené...takže byli spokojeni....a vím že jiní co to rozepsali podle svého uvážení o vše přišli...samozřejmě pokud se jim nepodařilo upsat bodíky třeba u Čezu....ale myslím že k těm lukrativním podnikům se normální malý člověk nedostal...byl v tom neskutečný bordel a neznalého lehce obrali o vše...takže výdělek žádný a ještě přišel i o tu svou tisícovku....

Před 1 rokem

Kuponová privatizace nebla špatným nápadem. Špatným nápadem byla možnost zřízení různých fondů a posléze i dve obchodní místa (RM a burza) a hlavně prodej mimo přepážku, což naprosto odrovnalo systém stanovení cen podle nabídky a poptávky.Tam už se to hrálo pro jiné...

3
Před 1 rokem
Jirka Plasil

Máte to trochu popletené

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Zapomente na pravici a levici. Koho dnes zajima, kdo je a jak ideolo gicky je ukotven.Mnoho lidi zkratka neni spokojeno se soucasnou politickou situaci. A vtoto pripade je vlastne fuk, jestli za to mohou dozvuky covidu, nebo minula nebo soucasna vladni koalice, ci ruska invaze na ukrajinu, nbo Green Deal nebo vsichni dohromady.

3
Před 1 rokem

Joooo pan Klaus řekl to je podnikatel a prodal mu naše loďstvo za korunu, tak jako pan Klaus byl světovým managerem, ať se mu Livie a celá rodina zdeneguruje s komunisty.....

10
Před 1 rokem
Jan Pangoj

Lžete

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt