Nemyslím si, že bych tehdy panu Koženému naletěl. Byl to obchod. Tehdy jsem sháněl každou korunu na vklad pro založení firmy s.r.o. A těch osmnáct tisíc, které jsme s manželkou dohromady získali nám dost pomohlo. A naše s.r.o. nás živilo až do důchodu.
Ruka ruku myla,že Klausi ?
Co žvaníte? My jsme dostali každý za kuponovou knížku 10.000 Kč a bylo nás v práci kolem 20 lidí. Na rozdíl od jiných chytráků - vedoucích různých fondů, kde lidé nedostali ani korunu.
Pro vás bylo pohodlnější dát knížky Viktorovi, já je nedal do žádného fondu, investoval jsem sám, získané akcie jsem prodal za 86 tisíc.
Abych pravdu řekl tak nevím jak Ty lidi obral. Nabízel za odkup kuponové knížky 10000 Kč. Měli jsme v rodině dvě tak jsme mu je prodali, bylo to naše svobodné rozhodnutí. Dostali jsme dvacku a o nic jsme se nestarali. Sestra si jí nechala a časem ty její akcie vyšuměly a neměla ani to.
No jo, to byly počátky vládnutí ODS, podvody a rozkrádání to bylo jejich. Nyní v tom ODS úspěšně pokračuje i s celou pětikolkou. Hnus.
Skutečně? Sokolovský uhelná, IPB, byty v Ostravě a další, to bylo vládnutí socanů
Kuponova privatizace bylo spravne reseni. Stat je a vzdy byl ten nejhorsi vlastnik. Diky ni jsme dnes na aktualni urovni..
Ano ,tendece africkým směrem. S nejnižšími mzdami v Evropě, (mají je někde nižší? Samozřejmě mimo Albánie, Rumunska a pod.). I když pravda, v Africe nemají ani ty naše důchody. Ale abychom tam nedospěli!
A co komplic Václav Klaus ??? Toho ještě národ zvolil prezidentem fujjjjj
Přesně, pamatuju jak říkal: "Kéž bysme měli více takových Kožených."
V Ázerbájdžánu narazil na ještě většího grázla než byl on a prodělal gatě a peníze amerických investorů. Proto se schoval na Bahamách.
Podobná analogie, jako když pan Rada narazil na Babiše...
Jak naletěl? Zkasíroval desetinásobek toho, co do nákupu kuponové knížky investoval. Právě tito DIKové můžou za to, jak kuponová privatizace dopadla, a ti teď nejvíc kvičí...
V té době, byl hloupý každý 10 Čech, to ještě šlo. Dnes je hloupých 40% voličů. A to už je moc. O které voliče jde, je snad jasné.🤣