1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nemyslím si, že bych tehdy panu Koženému naletěl. Byl to obchod. Tehdy jsem sháněl každou korunu na vklad pro založení firmy s.r.o. A těch osmnáct tisíc, které jsme s manželkou dohromady získali nám dost pomohlo. A naše s.r.o. nás živilo až do důchodu.

9
Před 1 rokem

Ruka ruku myla,že Klausi ?

23
Před 1 rokem

Co žvaníte? My jsme dostali každý za kuponovou knížku 10.000 Kč a bylo nás v práci kolem 20 lidí. Na rozdíl od jiných chytráků - vedoucích různých fondů, kde lidé nedostali ani korunu.

8
Před 1 rokem
Evženie Ryšavá

Pro vás bylo pohodlnější dát knížky Viktorovi, já je nedal do žádného fondu, investoval jsem sám, získané akcie jsem prodal za 86 tisíc.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Abych pravdu řekl tak nevím jak Ty lidi obral. Nabízel za odkup kuponové knížky 10000 Kč. Měli jsme v rodině dvě tak jsme mu je prodali, bylo to naše svobodné rozhodnutí. Dostali jsme dvacku a o nic jsme se nestarali. Sestra si jí nechala a časem ty její akcie vyšuměly a neměla ani to.

Před 1 rokem

No jo, to byly počátky vládnutí ODS, podvody a rozkrádání to bylo jejich. Nyní v tom ODS úspěšně pokračuje i s celou pětikolkou. Hnus.

12
Před 1 rokem
Jaromír Horák

Skutečně? Sokolovský uhelná, IPB, byty v Ostravě a další, to bylo vládnutí socanů

12
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Kuponova privatizace bylo spravne reseni. Stat je a vzdy byl ten nejhorsi vlastnik. Diky ni jsme dnes na aktualni urovni..

14
Před 1 rokem
Marek Procházka

Ano ,tendece africkým směrem. S nejnižšími mzdami v Evropě, (mají je někde nižší? Samozřejmě mimo Albánie, Rumunska a pod.). I když pravda, v Africe nemají ani ty naše důchody. Ale abychom tam nedospěli!

2
Před 1 rokem

A co komplic Václav Klaus ??? Toho ještě národ zvolil prezidentem fujjjjj

13
Před 1 rokem
Stanislav Čása

Přesně, pamatuju jak říkal: "Kéž bysme měli více takových Kožených."

11
Před 1 rokem

V Ázerbájdžánu narazil na ještě většího grázla než byl on a prodělal gatě a peníze amerických investorů. Proto se schoval na Bahamách.

5
Před 1 rokem
Petr Hejna

Podobná analogie, jako když pan Rada narazil na Babiše...

Před 1 rokem

Jak naletěl? Zkasíroval desetinásobek toho, co do nákupu kuponové knížky investoval. Právě tito DIKové můžou za to, jak kuponová privatizace dopadla, a ti teď nejvíc kvičí...

11
Před 1 rokem

V té době, byl hloupý každý 10 Čech, to ještě šlo. Dnes je hloupých 40% voličů. A to už je moc. O které voliče jde, je snad jasné.🤣

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt