1600/1600Zbývá 1600 znaků

Dobře si to pamatuji, po hospodách chodili nákupčí a nabízeli 10000Kč a skupovali knížky s podpisem Klause a mnozí to považovali za dobrý kšeft , mého kamaráda jsem přemlouval nedávej jim to, ale neposlechl, poručil rundu a zbytek prohrál v bedně se světýlkami.. Já si ji ponechal a v podstatě jsem dostal pár šupů, ale takový je život. Šance tady byla, také 200000Kč na jednu knížku. A nelituji, dal jsem 2 Hotely a Sellier- Bellot , ale hlavně jsem nenakrmil toho hochštaplera s dobrým nosem..

16
Před 1 rokem
Vojtěch "adalbert" Maruška

A ja s Koženým užila a s láskou na nej vzpomínám♥️♥️♥️nelituji,takovej je holt život

4
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Kožený a Klaus. Známá dvojka. Nepřipravená divoká privatizace za řízení ODS a pana Klause. Tragédie, kterou nelze vrátit.

37
Před 1 rokem
Jaroslav Viktora

Tragédie a největší loupež 20. století byl Únor 1948

24
Zobrazit dalších 14 reakcí
Před 1 rokem

Češi naletí každému podvodníku. I dnes je to stejné. Stačí se podívat na procento voličů co chtějí volit ANO a SPD.

84
Před 1 rokem
Zdenek Ondrasek

Spletl jste se pane....zřejmě jste měl na mysli strany, sdružené v současné pětikoalici.....

89
Před 1 rokem

Už ani nečekám, že Klaus sebere odvahu a omluví se lidem za propagaci kuponové privatizace. Tenkrát jsem Klausovi věřila, taky jsem pak zplakala nad vejdělkem, jediný kdo se napakoval byl Kožený.

22
Před 1 rokem
Alena Holcová

Proč by se měl omlouvat? Kuponová privatizace byla dobrá myšlenka, kterou potopili DIKové, kteří prodali svoje kuponové knížky fondům

14
Před 1 rokem

navždycky tenhle zmetek zůstane pomníkem V. Klause a spol. Jen si vzpomenu na jeho,JEN VÍC TAKOVÝCH KOŽENÝCH'',byl to prostě bílý koník celé zločinecké,tehdy vládnoucí garnitury,sám by to nedokázal takhle vytunelovat.

51
Před 1 rokem
Alena Blahova

Kdepak pomníkem kuponové privatizace zůstanou DIKové, kteří s vidinou rychlého zisku kuponové knížky prodali fondům...

19
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Já myslim že je naprosto jednoduché ho dostat do ČR aby vrátil peníze a byl potrestán.Jen chtít.upozornuji.Je to úplně jednoduché. Jen není vůle..

43
Před 1 rokem
Krves Martin

Měli by se učit od Mosadu. Před těma by se neschoval, možná by to měl už odseděný.

37
Před 1 rokem

Proč by to nezkusil v politice? Pro třetinu národa je kradení a podvádění vrcholem podnikatelského umu a obrovsky jim imponuje. Myslím, že by šance opravdu měl. Stačil by dobrý marketing a mohl se přetahovat s tím druhým "zázračným podnikatelem" o hlasy prosťáčků.

23
Před 1 rokem

Nevím proč ho berou jako zloděje spousta lidí co byla u jeho fondu dostala za 1000 Kč tričko a nebo 10 000 Kč, já jsem měl podíl v první brněnské strojírny , pošty dostal jsem prd a najednou knížky které jsem držel v ruce mě byly k ničemu , dodneška nechápu jak je to možný když jsem vlastnil Papírově část fabriky a část České pošty ! Toto jsou přece zloději on jen využil situace !

10
Před 1 rokemUpraveno
Petr Vašíček

Zřejmě jste je nevlastnil, na lukrativních ISINech byl často převis, tak se body v dalším kole musely dát jinam

6
Před 1 rokem

Kdo chtěl, tak 20 ks akcií, některých ze 3 fondů prodal v RM systému či na burze i za 15.000,-Kč. Bohužel pak se HF díky vzniku holdingu vysmekl kontrole MF a už se děly věci...... Ještě se čekalo jak pak likvidátor Boris Vostrý dopadne, ale ten byl stejné kvítko jako Kožený a tento pro změnu zůstal v Belize. No jo. Tak nějak si to pamatuji.

21
Před 1 rokem
Zdenha Novák

Taky jsem to tak udělal a nestěžuji si.

1
Před 1 rokem

Odešel zhruba s tolika miliardami, kolik ukradli t.č. politici loni v červnu důchodcům. Ne pro výstavbu obecních bytů nebo škol, pro opravu silnic a zabezpečení nižších energetických poplatků, ale aby mohli cestovat po světě, zvýšit své platy a dotovat své rodiny a známé.

37
Před 1 rokem
Zdenka Janská

Politici důchodcům nic neukradli. Pouze upravili valorizační schéma, aby napravili předchozí rozhazování peněz nad rámec valorizace

38
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt