Dobře si to pamatuji, po hospodách chodili nákupčí a nabízeli 10000Kč a skupovali knížky s podpisem Klause a mnozí to považovali za dobrý kšeft , mého kamaráda jsem přemlouval nedávej jim to, ale neposlechl, poručil rundu a zbytek prohrál v bedně se světýlkami.. Já si ji ponechal a v podstatě jsem dostal pár šupů, ale takový je život. Šance tady byla, také 200000Kč na jednu knížku. A nelituji, dal jsem 2 Hotely a Sellier- Bellot , ale hlavně jsem nenakrmil toho hochštaplera s dobrým nosem..
A ja s Koženým užila a s láskou na nej vzpomínám♥️♥️♥️nelituji,takovej je holt život
Kožený a Klaus. Známá dvojka. Nepřipravená divoká privatizace za řízení ODS a pana Klause. Tragédie, kterou nelze vrátit.
Tragédie a největší loupež 20. století byl Únor 1948
Češi naletí každému podvodníku. I dnes je to stejné. Stačí se podívat na procento voličů co chtějí volit ANO a SPD.
Spletl jste se pane....zřejmě jste měl na mysli strany, sdružené v současné pětikoalici.....
Už ani nečekám, že Klaus sebere odvahu a omluví se lidem za propagaci kuponové privatizace. Tenkrát jsem Klausovi věřila, taky jsem pak zplakala nad vejdělkem, jediný kdo se napakoval byl Kožený.
Proč by se měl omlouvat? Kuponová privatizace byla dobrá myšlenka, kterou potopili DIKové, kteří prodali svoje kuponové knížky fondům
navždycky tenhle zmetek zůstane pomníkem V. Klause a spol. Jen si vzpomenu na jeho,JEN VÍC TAKOVÝCH KOŽENÝCH'',byl to prostě bílý koník celé zločinecké,tehdy vládnoucí garnitury,sám by to nedokázal takhle vytunelovat.
Kdepak pomníkem kuponové privatizace zůstanou DIKové, kteří s vidinou rychlého zisku kuponové knížky prodali fondům...
Já myslim že je naprosto jednoduché ho dostat do ČR aby vrátil peníze a byl potrestán.Jen chtít.upozornuji.Je to úplně jednoduché. Jen není vůle..
Měli by se učit od Mosadu. Před těma by se neschoval, možná by to měl už odseděný.
Proč by to nezkusil v politice? Pro třetinu národa je kradení a podvádění vrcholem podnikatelského umu a obrovsky jim imponuje. Myslím, že by šance opravdu měl. Stačil by dobrý marketing a mohl se přetahovat s tím druhým "zázračným podnikatelem" o hlasy prosťáčků.
Nevím proč ho berou jako zloděje spousta lidí co byla u jeho fondu dostala za 1000 Kč tričko a nebo 10 000 Kč, já jsem měl podíl v první brněnské strojírny , pošty dostal jsem prd a najednou knížky které jsem držel v ruce mě byly k ničemu , dodneška nechápu jak je to možný když jsem vlastnil Papírově část fabriky a část České pošty ! Toto jsou přece zloději on jen využil situace !
Zřejmě jste je nevlastnil, na lukrativních ISINech byl často převis, tak se body v dalším kole musely dát jinam
Kdo chtěl, tak 20 ks akcií, některých ze 3 fondů prodal v RM systému či na burze i za 15.000,-Kč. Bohužel pak se HF díky vzniku holdingu vysmekl kontrole MF a už se děly věci...... Ještě se čekalo jak pak likvidátor Boris Vostrý dopadne, ale ten byl stejné kvítko jako Kožený a tento pro změnu zůstal v Belize. No jo. Tak nějak si to pamatuji.
Taky jsem to tak udělal a nestěžuji si.
Odešel zhruba s tolika miliardami, kolik ukradli t.č. politici loni v červnu důchodcům. Ne pro výstavbu obecních bytů nebo škol, pro opravu silnic a zabezpečení nižších energetických poplatků, ale aby mohli cestovat po světě, zvýšit své platy a dotovat své rodiny a známé.
Politici důchodcům nic neukradli. Pouze upravili valorizační schéma, aby napravili předchozí rozhazování peněz nad rámec valorizace