1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

je to pořád dokola: ne 7 Z 10, ale 7 AŽ 10 správných odpovědí. Autoři by to měli změnit, protože tahle diskuse je u každého kvízu. A jinak - měď měl správně asi každý, no kdo by si nepamatoval cuprum - kup rum...😁😁😁

16
Před 1 rokem
Míla Tichánková

Já si pamatuji zlato aurum

3
Před 1 rokem

Paměť jako slon by měl ten, kdo by uhádl i méně známé prvky.. Tyto základní co jsou v testu, to je znalost cca 1/2 roku po hodinách chemie (začíná tuším v. 6 třídě), tudíž základní znalost žáka šesté třídy v pololetí.

10
Před 1 rokem

7-10 správných odpovědí

Skvělá práce! Testem z chemie bytse prošli na jedničku! Otestujte se v dalším kvízu, ve kterém si určitě povedete stejně skvěle.

Všechny dobře !

6
Před 1 rokem

Sice jsem uhodl všechny prvky, ale chemie mě nikdy nebavila. A nejvíc mi vadí trapná hláška v článku, že jsme chemii buď milovali, nebo nenáviděli.

5
Před 1 rokem

Nevím, všechny otázky se mi rozsvítily zeleně a přitom mi test ukazuje jen 7 z10.Asi udělali soudruzi z NDR někde chybu. Svými odpověďmi jsem si na 100% jistá.

17
Před 1 rokem
Dasa Kanova

Je tam 7 až 10 a ne 7 z 10. Takže soudruzi z NDR to mají bez chyby.

17
Před 1 rokem

Prosím, čte autor naše komentáře? Bylo možno vrátit se k testu a podívat se, kde člověk udělal chybu? Tady vím, kvůli reklamě jsem klikla jinam, ale jsou testy, kde nevím, kde jsem tu chybu udělala.

5
Před 1 rokem
Ilja Tanclová

Vzdyt am to ukazuje hned,zelena fajfka.

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Další kvíz, kde autor neumí programovat, či to někde opral a tak se ani nenamáhal tam zakomponovat lepší formu výsledku.

Příště by stačilo: "Máte 0 až 10 správných odpovědí, děkujeme". 😂

10
Před 1 rokem

Co to je za hodnocení. Všechny prvky jsem měla dobře a zobrazil se mi výsledek 7 z 10 a to i opakovaně. Jděte do háje.

12
Před 1 rokem
Anezka Krsickova

Souhlasím- dopadla jsem stejně . Asi je hodnocení je nastavené ať to dopadne jakkoli. Tak ho tam raději nedávejte vůbec.

7
Před 1 rokem

Vsechny jsem odpovedela spravne a presto jsem pry mela spravne 7 z 10.

17
Před 1 rokem
Eva Johnson

není to 7 z deseti, ale 7 AŽ 10 správných odpovědí

4
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Chemii jsem ze srdce nesnášela, ale značky chemických prvků se co chvíli objevují v křížovkách 😄

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt