je to pořád dokola: ne 7 Z 10, ale 7 AŽ 10 správných odpovědí. Autoři by to měli změnit, protože tahle diskuse je u každého kvízu. A jinak - měď měl správně asi každý, no kdo by si nepamatoval cuprum - kup rum...😁😁😁
Já si pamatuji zlato aurum
Paměť jako slon by měl ten, kdo by uhádl i méně známé prvky.. Tyto základní co jsou v testu, to je znalost cca 1/2 roku po hodinách chemie (začíná tuším v. 6 třídě), tudíž základní znalost žáka šesté třídy v pololetí.
7-10 správných odpovědí
Skvělá práce! Testem z chemie bytse prošli na jedničku! Otestujte se v dalším kvízu, ve kterém si určitě povedete stejně skvěle.
Všechny dobře !
Sice jsem uhodl všechny prvky, ale chemie mě nikdy nebavila. A nejvíc mi vadí trapná hláška v článku, že jsme chemii buď milovali, nebo nenáviděli.
Nevím, všechny otázky se mi rozsvítily zeleně a přitom mi test ukazuje jen 7 z10.Asi udělali soudruzi z NDR někde chybu. Svými odpověďmi jsem si na 100% jistá.
Je tam 7 až 10 a ne 7 z 10. Takže soudruzi z NDR to mají bez chyby.
Prosím, čte autor naše komentáře? Bylo možno vrátit se k testu a podívat se, kde člověk udělal chybu? Tady vím, kvůli reklamě jsem klikla jinam, ale jsou testy, kde nevím, kde jsem tu chybu udělala.
Vzdyt am to ukazuje hned,zelena fajfka.
Další kvíz, kde autor neumí programovat, či to někde opral a tak se ani nenamáhal tam zakomponovat lepší formu výsledku.
Příště by stačilo: "Máte 0 až 10 správných odpovědí, děkujeme". 😂
Co to je za hodnocení. Všechny prvky jsem měla dobře a zobrazil se mi výsledek 7 z 10 a to i opakovaně. Jděte do háje.
Souhlasím- dopadla jsem stejně . Asi je hodnocení je nastavené ať to dopadne jakkoli. Tak ho tam raději nedávejte vůbec.
Vsechny jsem odpovedela spravne a presto jsem pry mela spravne 7 z 10.
není to 7 z deseti, ale 7 AŽ 10 správných odpovědí
Chemii jsem ze srdce nesnášela, ale značky chemických prvků se co chvíli objevují v křížovkách 😄