Super povídání a pohlazení po duši a těle. Pohybová aktivita mi není cizí od mládí ...Nyní jsem již v seniorském věku a severské chůzi s NW holemi se věnují aktivně 10 let ...všechny benefity co čtete jsou pravdivé a chce to zažít ...
Možná jste viděli nabídku ve svém bydlišti ....Kurz severské chůze neboli Nordic Walking ...neváhejte ...zkuste ...je to pro všechny věkové kategorie...Tato aktivita většinou v přírodě má své další obrovské benefity ...říkám tomu přírodní antidepresiva
Už dávno neplatí, že s holemi chodí jenom staré 🙆báby....NW se stává sportovní aktivitou pri které si můžete změřit své síly na různých závodech ...
Neváhejte s zkuste se projít ve svém okolí se zkušeným instruktorem NW. ..správné NW hole vám zapůjčí a hlavně naučí ten správný pohyb aby to bylo efektivní 🥢👣vaše tělo a mysl vám poděkuje ....
Proč u článku o nordic walkingu má paní na obrázku v rukou trekové hole?
Protože jsou levnější 😂👍To jsou ty jejich ilustrační fota, se jim nechtělo hledat.👍😂
Co je to za nesmysl běh se ničím nenahradí, hůlky jsou pro stoupání v horách a ne že s tím chodí po silnicích.
Správný názor Zuzky Hodinové ,já mám stejné zkušenosti ,je mi 67 .
Hm, tak na to budu mít čas v důchodu, teď jsem ráda když si vyjdu o víkendu. Ale jinak souhlas je to super 🙂