Takove pekne zdrave deti jim kazdy muze zavidet. Je uplne jedno, jakou maji barvu pleti , vypadaji spokojene , jsou komplet rodina. Je videt, ze deti dobre prospivaji a urcite nepotrebuji psychologa, maji tatu, mamu, brachu, sestru.
Mají mámu tátu, takže nepotřebují příspěvky.
Takže partner pracuje - to je fajn, ale tak by to asi mělo být normálně a nedělat z toho přednost! Matka nepracuje - v případě péče o paterčata by to mohlo být celkem pochopitelné, ale už jim je 11! A určitě nevyžadují celodenní nepřetržitou péči, že by nemohla vzít někde aspoň půlúvazek. No a teď nám ještě chybí informace, jak velký ranec měsíčně obnáší příspěvky od státu a sociálky. Předpokládám, že je na úrovni, že paní nemá nejmenší důvod si někde hledat aspoň ten půlúvazek!
proč by mělo být pravidlem, že musí matka pěti dětí pracovat, a proč by měli ženy matky pracovat, dříve nikdy m atky, manželky nepracovaly, vytvářely útulné domovy , muž pracoval jako živitel rodiny
Já si hlavně pamatuju, jak matka dostala k ruce dvě pomocnice, ale nebyla s nimi spokojená. Dále si pamatuju, že její matka dostala nabídku, aby dceři jednu pomocnici dělala oficiálně a za plat, ale ona to odmítla s tím, že na dávkách má víc peněz. Chápete to- pracující dostane míň peněz než nepracující?!
Ja si pamatuji, ze pani porad nebyla spokojena se statem placenou pomocnici
Pak chtela, aby stat platil jeji matku
V USA tocili reality show se dvema rodinami s patercaty a zadnou pomoc nemeli
Nic lepsiho te nenapadlo nez napsat tuhle blbost
Matka by měla pracovat jako otec - tak to je normální a děti mají mít v rodičích příklad od útlého dětství. Zatím umí jen natahovat ruku - státe dej.Je to ostuda.Mít děti je zodpovědnost především rodičů !
Zodpovědnost vaječníku, který uvolnil pět vajíček najednou, byla očividně nulová. To je ale ostuda...
Další pobírači dávek...
Prima postoj rodicu k novinarum. Ochrana soukromi deti je jako sul nad zlato. Preji te rodince hodne pohody.
Uzasna rodina, preji vam ze srdce jen lasku k vam a nulovou nenavist. a zdravi vas vsech.
Ale hlavně nevím,proč se nám lže,že ta paterčata jsou česká.
vobec nevyzeraju ako Romovia. ale chapem, ze chcu mat sukromie.
Nevyzeraju? No já to vidím na první pohled a to jsem ten článek nečetla.