1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

No hlavně že současné trendy hadry sluší každému. Akorát že vůbec ne. Chudinky krásný mladý holky se schovávají v širokých kalhotách a obřích mikinách, ale na nich se to ještě dá snést. I když si říkám, že už by rovnou mohly nosit burky. Ale ty široké kalhoty jsou něco tak příšernýho, že v nich vypadají strašně i modelky. Košile kárované vyhodit? A široké pásky? A za rok to bude děsně trendy, to už známe. 😄

40
Před 1 rokem
Alexandra Kulhavá

Říkáme to dceři stále. Jsi krásná holka a przníš se takovými hadry. Je to marný, je to marný, je to marný. Je ale fakt, že čím je starší, tím více si pořizuje obtaženější věci - takže třeba upnutý tričko a plandavý katě. Tak aspoŇ tak.

8
Před 1 rokem

Ale jo. Nechám si poradit od elektrikáře s elektrikou, od instalatéra s umyvadlem, s automechanikem se svým autem s lékařem se zdravotním problémem ale aby mi nějaká ženská radila co mám a nemám nosit? Sorry jako.

54
Před 1 rokem

no jasně a oblečte si ty pytle z PET lahví, co se ted´ prodávají a nosí. Poctivé materiály a udržitelné věci vyhoďte. To je bezva nápad, a opravdu všem to bude moc slušet.

35
Před 1 rokem
Daniela Franková

Že jo...dříve jsem neměla problém nakoupit si pěkné šaty...poslední dva roky je to hrůza. Jak píšete neforemné pytle....přijde mi, že tyto šaty nesluší nikomu. Jako je opravdu problém sehnat krásné slušivé šaty.

11
Před 1 rokem

Copak jinýho jim zase někde leží na skladech, že to co máme, musíme,dle stylistek,vyhodit?

Jo, vyhodila bych. tu stylistku...

33
Před 12 měsíci
Dana Beňaková

Naprosto souhlasím.

Před 1 rokemUpraveno

Móda - nejzbytečnější věc na světě.

Nikoho reálně nezajímá, jenom hloupé doroty.

A just teď budu nosit jen kárované košile.

26
Před 1 rokemUpraveno
Jakub Černý

Ono stejně, teď jedna radí, vyhoďte kárované košile... a příští rok nějaká jiná bude hlásat... a právě se opět do módy vracejí kárované košile, pořiďte si... Už na to také nedám, nosím, co se líbí mně.

27

Tak já nevím. V jiném článku jsem četla, že úzké pásky se nenosí a kombinovat zlatou a stříbrnou je dovoleno 😄. Z toho mi plyne, že si budu nosit, co chci 😄.

18
Před 12 měsíci

stačí se podívat na předávání jakékoli "ceny", jak jsou vymóděné ty, co si nechaly poradit... za mne, noste to, v čem je vám dobře...

13
Před 12 měsíci

za posledních asi 15 let jsem neviděla , že by ženy běžně chodily v károvaných košilích

4
Před 12 měsíci

Vidite a ja prave miluji klasickou skotskou karovanou kosili. At mi na muj satnik nikdo nesaha, vzdyt to nosim ja a citim se v tom bajecne.

2
Před 1 rokem

Zapomeňte

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt