1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Jen podobný hlas nestačí. Gott nebyl žádnej manekýn, ale něco v sobě zkrátka měl. Navíc, když zpíváte podobně jako někdo, kdo už tu je, je to současně i limit. Jistota, že od nějaké hladiny popularity už to výš nepůjde.

3
Před 11 měsíci

Na pěvecké začátky pana Bartoně si velice dobře pamatuju.Tehdy se posluchači dělili na dvě části, jedna mu předpovídala velký úspěch v jeho pěvecké kariéře, zatímco ta druhá zas tak optimistická nebyla. Vzhledem k tomu, že ho laická i odborná veřejnost srovnávala s Karlem Gottem, zařadila jsem se tehdy i já k těm, kteří sice obdivovali a uznávali techniku i barvu hlasu, ale marně hledali ten dar osobní přitažlivosti a kouzla osobnosti.

6
Před 11 měsíci
Hana Havelková

To jako že Gott byl přitažlivý a měl kouzlo osobnosti ? No potěž Bůh za tak zvracenej vkus.

4
Zobrazit další reakci
Před 11 měsíci

Bartoň byl prostě takový trochu horší Gott bez repertoáru. I v té Noci na Karlštejně měl jen drobný štěk.

Nebyl jsem ani fanda Gotta, ale jeho talent a cílevědomost je nutné ocenit a lidi prostě druhého Gotta nepotřebovali.

5
Před 11 měsíci

Bartoň by strčil Gotta do kapsy proto musel zmizet ze scény.Za pomocí Štaidla ho odstranili.Měl lepší hlas než Gott,jemný vystupování i vzhled.

7
Před 11 měsíci

U nás bydlela krásná ženská a jednou jsem ho viděla jak jel od ní. Ale jestli spolu zůstali, nebo to byla bokovka.... Jinak to charisma tam opravdu nebylo. A neměl kolem sebe tým jako měl Gott

2
Před 11 měsíci

Chybělo mu charisma...

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt