1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíciUpraveno

Zcela jistě vám mohu a to se stoprocentní jistotou říci, jaká čísla vylosována nebudou, tedy alespoň né v takovém množství aby z toho byla nějaká výhra. Jsou to totiž čísla která vsadím.

Jednou jedinkrát mi utekla výhra 115 mil. jen kvůli chybějícímu číslu 34, takhle z toho bylo jen nějakých 11 000,- Kč, od té doby jsem si ke slušné výhře ani nečichl a to už je 12 roků. Od té doby byla nejvyšší výhra 560,- Kč minulý týden v Eurojackopu.

2
Před 11 měsíci

My statistici víme, co jsou to nezávislé náhodné jevy, takže starat se to, co už bylo taženo, je zcela zbytečné. Z hlediska výše (nikoliv pravděpodobnosti) výhry by mohlo být zajímavé sázet nejméně sázená čísla (když už vyjdou, dostane se za ně víc). Všimněte si ale, že ta pořadatelé loterií nezveřejňují.

4
Před 11 měsíci
Jaroslav Kolín

Máte pravdu, pokud ovšem generuje stroj opravdu náhodná čísla. Ale asi bude v tomto ohledu nějak certifikovaný.

4
Před 11 měsíci

Před lety jsem to zkoušel ve sportce. Sázel jsem polovinu čísel nejčastěji tažených a polovinu těch co byly tažené nejméně. Vyhrával jsem pravidelně v řádech stokorun. Pak změnili losovací stroj a četnost tažených čísel zase začala vycházet jinak, tak jsem se tím přestal zabývat.

Teď občas vsadím náhodný tip a buď vyhraju o něco méně než vklad, ale většinou vůbec nic.

1
Před 11 měsíci

Hned letím vsadit eurojackpot a vyhnu se číslu 48 / 11 😄 děkuji 😄

1
Před 11 měsíci

Asi takhle. Nic není náhoda ani náhodný pohyb není náhodný. Vše má Svoje zákona a Svůj řád. Viz fraktály a fraktáty.

Před 11 měsíci

Ale copak, že by Sazka potřebovala reklamu? Netečou snad peníze v dostatečné výši? 😄 😄 😄

1
Před 11 měsíci

Je to vše o velké náhodě.

2
Před 11 měsíci

Možná by bylo lepší znát spíše nejčastější kombinace čísel.

Před 11 měsíci

To už je lepší ruleta.

1
Před 11 měsíci

od kdy ma eurojackpot dva tahy

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt