Zcela jistě vám mohu a to se stoprocentní jistotou říci, jaká čísla vylosována nebudou, tedy alespoň né v takovém množství aby z toho byla nějaká výhra. Jsou to totiž čísla která vsadím.
Jednou jedinkrát mi utekla výhra 115 mil. jen kvůli chybějícímu číslu 34, takhle z toho bylo jen nějakých 11 000,- Kč, od té doby jsem si ke slušné výhře ani nečichl a to už je 12 roků. Od té doby byla nejvyšší výhra 560,- Kč minulý týden v Eurojackopu.
My statistici víme, co jsou to nezávislé náhodné jevy, takže starat se to, co už bylo taženo, je zcela zbytečné. Z hlediska výše (nikoliv pravděpodobnosti) výhry by mohlo být zajímavé sázet nejméně sázená čísla (když už vyjdou, dostane se za ně víc). Všimněte si ale, že ta pořadatelé loterií nezveřejňují.
Máte pravdu, pokud ovšem generuje stroj opravdu náhodná čísla. Ale asi bude v tomto ohledu nějak certifikovaný.
Před lety jsem to zkoušel ve sportce. Sázel jsem polovinu čísel nejčastěji tažených a polovinu těch co byly tažené nejméně. Vyhrával jsem pravidelně v řádech stokorun. Pak změnili losovací stroj a četnost tažených čísel zase začala vycházet jinak, tak jsem se tím přestal zabývat.
Teď občas vsadím náhodný tip a buď vyhraju o něco méně než vklad, ale většinou vůbec nic.
Hned letím vsadit eurojackpot a vyhnu se číslu 48 / 11 😄 děkuji 😄
Asi takhle. Nic není náhoda ani náhodný pohyb není náhodný. Vše má Svoje zákona a Svůj řád. Viz fraktály a fraktáty.
Ale copak, že by Sazka potřebovala reklamu? Netečou snad peníze v dostatečné výši? 😄 😄 😄
Je to vše o velké náhodě.
Možná by bylo lepší znát spíše nejčastější kombinace čísel.
To už je lepší ruleta.
od kdy ma eurojackpot dva tahy