Dnešní mladé slečinky si myslí, že jim vše patří. Také zestárnou a jednoho dne někdo je vymění za lepší nový model. Kde se v lidech bere faleš, pohrdání, vše mít a nemít páteř? Z mladých slečen je mi někdy na zvracení. Rozvrátí rodinu a nekoukají na nic. A Vy neodolatelní obstarožitní pupkačí se značkovým prádlem? Jste jen k smíchu, čas ani s adidasem či zdravou výživou NEZASTAVÍTE. Je mi tolik, kolik mi je a jsem ráda. Koukat na plesnivého obstaršího muže, kterým druhá míza hází, fakt nemusím! Prostě vrať se do hrobu a něco na tom asi bude! Ha ha. Silná motorka, silná žena, nové auto, nová žena, jak ubohé? Ani kolo o vás neopřít! Nejsem feministka, pouze život mi otevřel oči a na těch jsem nemusela mít ani značkové brýle.
Je to jednoduché a děje se to stále do okola to samé. Mladé hezké holky, si chtějí vydělat a užít si a využijí k tomu své mládí některé i silný žaludek. Za další i muž blížící se k 60tce může vypadat lepé a být v lepší kondici něž kdejaký třicátník, to je holý fakt. Navíc z pohledu chlapa pokud má peníze a status tak si radši bude rozmazlovat mladé masíčko než nějakou vyžilou padesátnici, která to se sebou vzdala a i kdyby nevzdala tak čas se na ženách podepisuje daleko více.
Jj,to je život. Mužská inteligence 🤷
...když vládu nad jedincem převezme dolní hlava😁
Z ničeho nic, kdykoliv jsem šla nakoupit, vynést smetí, pokecat si s kolegyněmi do mekáče u kafíčka, jen do práce se neodvážila, se na mne začala lepit špatně česky mluvící zmalovaná krasavice - nebraňte naší lásce a vystěhujte se, jste stará a váš muž, byl o deset let starší jak já, potřebuje mladou ženu. Měla jsem z toho legraci a slečně jsem řekla, že manžela jí klidně přenechám, ale byt je můj, takže žádné stěhování nebude. Načež začala fňukat, že čekají miminko, nechá mě soudně vystěhovat a chtěla se prát. Byl tu ale jeden problém, můj muž byl v té době už několik let po smrti. Pohrozila jsem jí cizineckou policií a už jsem jí neviděla. Buď si mě s někým spletla nebo to jen, krasavice nesmírná, zkoušela. Měla smůlu. Měla jsem mezi klienty několik dlouholetých manželství, které se rozpadly kvůli mladým slečnám a z chlapů se stali +-padesátiletí puberťáci.
To jste s ní pěkně vymetla !!! 😄
To mi přijde hodně přitažené za vlasy, podle mne bych nejdříve s bytu vykopla milenku a za ni manžela.
A co když byl ten byt jeho? Například v případě daru rodiči je manželka dokonce právně vyloučena z dědictví a nárok mají až děti.
Nějak mi tam chybí rozuzlení. Zda třeba také paní zapřemýšlela zda nedělá ona někde chybu. Je jasné, že vzít si milenku domů, to je přes čáru, ale jinak si myslím, že se dají v mnoha případech takové věci řešit. Jenom musí chtít oba. A z diskuse je vidět, že takových žen, které by to chtěli řešit, moc není.
Já nachytal svoji manželku (po třiadvaceti lety manželství) se svým nejlepším kamarádem a bratrancem. On je o deset let mladší. Odstěhovali se spolu pryč a mně zůstali dva puberťáci. Takže krize středního věku se nevyhýbá ani ženám.
Proč má milenku?
Nejspíš chytil druhou mízu a mladou vychytralou kočičku. Až z něj vymačká co se dá, odkopne ho....Takových chlapů běhá....
Chybu, jste paní udělala už tam, že jste odešla. Vyhodila bych je oba. Nebo bych si přivedla domů také chlapa. A že budeme žít ve čtyřech.
To by byl teprve nářez. Jenže to člověku dojde až post.
Tak tohle udelal muj děda babičce, kdyz ještě byli děti v domacnosti. Babička se nevzdala, vyhrala byt zustal ji a dědek šel i s milenkou z domu, ale babicka se z toho zbláznila a ubližovala svým dětem, takže to zničilo rodinu na více generací.
U nás podobně. Děda odešel s nějakou Němkou po válce do jižní Ameriky. Bábrle sice neubližovala dětem, ale zato nový "tatínek" byl výkvět. Máti je nervák ještě v 79, nikdo k ní nechce chodit tak to odnáším já a občas dcera.
Nejsou to příjemný návštěvy. Závidím lidem kteří si mohou se svými rodiči normálně popovídat.
paní udělala chybu měla je vyhodit oba, když se mají tak rádi tak ať spí třeba pod mostem