Seriál Inspektor George Gently, který běžel na tv Seznam, považuji za jeden z nejlepších a Shaw mi připadá sice zestárlý, ale snadno k poznání, stále také charismatický. Jen, pokud se měl podle článku seriál natáčet sedm let, bylo těch dílů málo. Škoda. Mohla bych ho vidět znovu.
Seriál George Gently jede i na programu EPIC DRAMA (pokud máte) tam na něj koukám.
Martin Shaw se také objevil v seriálu Hercule Poirot - díl "Tragédie o třech jednáních", kde si role vyměnili.
Zatím co v Profesionálech byl vrah David Suchet, zde byl vrah Martin Shaw. A nebyl zde moc sympatický...
Krome toho tocil v tehdejsim Ceskoslovensku jeste v roce 1974, kdy hral jednu z hlavnich roli ve filmu Sedm muzu za usvitu bondovskeho rezisera Lewise Gilberta postavu Karla Curdy.
Zajimave je, ze i kdyz hrali spoustu let partaky, tak v realu se vubec nemuseli a x krat chteli skoncit.
Někde jsem četl, že nakonec se z nich ale stali přátelé.
Myslím že Martin alias Doyle,je pořád k poznání, alespoň pro mne
Souhlasím a Martin je pořád pohledný muž s charismem, je k vidění v seriálu inspektor Gently.
Strašný překlad, minimálně za "vlhké sny" a "byl násilně přepaden" byste se měli stydět
Oba borci, ale článek neúplný,
Vynikající dabing ( u nás ale vždycky špička), tuším Oliva, Heřmánek. Ale nejradši jsem měl Cawleyho (Adamíra), bodrej Skot se smyslem pro humor, neúplatnej, stál si za svým a hochy vždy podržel i proti vrchnosti.
Odfláknutý článek diletanta...
Doyle je hezčí než dřív, veliké charisma.
miloval se je a měl sem všechny auta ..