1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Mně se Kateřina líbila,fandila jsem ji a vyšlo mi to.Holt každej nemá ambice,tvrdé lokty a touhu se prosadit.Hlavně že si žije spokojený život s dětmi a nestrádá.O nic jinýho jí ani nejde

79
Před 11 měsíci

Za mě nejhezčí královna krásy z ČR, ještě s Monikou Žídkovou, tato dvě jména zná snad každý, což se o ostatních miskách říci nedá. Přijde mi, že porota většinou vybírá takové neutrální obličeje, aby si na ně reklamní a modelingové agentury mohli namalovat co chtějí, přirozeně krásné však nejsou.

18
Před 11 měsíci
Jiří Kšána

Přesně !!!!!!!Stočesová a Žídková,dvě MISS za které se nemusíme stydět🌹

4
Před 11 měsíci

To, že v roce 1998 získala titul Queen of the World, vám jaksi uniklo. Chudáci. Dále v tomtéž roce na Miss World vyhrála dívka, která měla stejné vlasy jako Kateřina a šuškalo se, že kdyby Kateřina na MW vycestovala, vyhrála by ona.

39
Před 11 měsíci

Panečku, nakonec to všem natřela. Moc to paní Katce přeji, vždycky se mi líbila. A ještě je moc sympatická.

20
Před 11 měsíci

Žádná hlupačka nebyla a není, dostala nálepku od těch, kterým vypálila rybník. Párkrát jsem se s ní setkala na přehlídkách jako vizážistka, také jako klientka v golfshopu a vždy byla naprosto profesionální a milá, což je super.

31
Před 11 měsíci

Prostě nesaskuje skandalama a šla si za svým a uměla to👍. Ten pán co o ní mluvil jako o jednoduché misce se seredne spletl. Jsou tu takové co se svlikaji skoro v důchodu aby si vydělaly a nic pořádného neumí.

22
Před 11 měsíci
Jarmila Roudna

Kateřina na rozdíl od většiny to má v hlavě v přádku.

24
Před 11 měsíci

Zapletal prosazoval Šeredovou, tak si vymyslel, že Kateřina neumí anglicky, což je podmínka účasti ve světové soutěži. To vůbec nebyla pravda. Např. jihoamerické krásky měly na podiu tlumočníky a vůbec to nikomu nevadilo. Mám dojem že některá jen španělsky mluvících dívek měla i dobré umístění. V nějakém příspěvku na webu bylo napsáno, že tehdy světovou miss byla dívka, která byla hodně podobný typ jako Kateřina. Z těch miss se světově neprosadí skoro žádná, i když mají dobré kšefty. Většinou topmodelky nejsou vítězky soutěží krásy. Jinak vítězky se objevují ve filmech nebo se stanou i oblíbenými zpěvačkami, pokud mají talent a píli. Pak se vdají, mají děti a vedou normální život. Protože sláva je polní tráva.

11
Před 11 měsíci

Evidentně dost chytrá na to, aby nikomu nedělala pitomce.

28
Před 11 měsíci
Tomáš Pícl

Přesně tak👌

2
Před 11 měsíci

Panu Zapletalovi vadilo, že nevyhrála jeho známá Alena Šeredová. Kateřina je krásná, přirozená a tento článek napsal někdo opravdu hloupý.

48
Před 11 měsíci
Alena Dluhošová

Nebo někdo opravdu podmáznutý 😉

5
Před 11 měsíci

A autoři článku umí anglicky skvěle, když jsou schopni napsat toto: "Jakožto vítězka měla Stočesová prioritní místo na odlet na světovou soutěž Miss Word. Jazyková neznalost ji však okamžitě vyřadila"? Správně se ta soutěž jmenuje "" Miss world."

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt