Mně se Kateřina líbila,fandila jsem ji a vyšlo mi to.Holt každej nemá ambice,tvrdé lokty a touhu se prosadit.Hlavně že si žije spokojený život s dětmi a nestrádá.O nic jinýho jí ani nejde
Za mě nejhezčí královna krásy z ČR, ještě s Monikou Žídkovou, tato dvě jména zná snad každý, což se o ostatních miskách říci nedá. Přijde mi, že porota většinou vybírá takové neutrální obličeje, aby si na ně reklamní a modelingové agentury mohli namalovat co chtějí, přirozeně krásné však nejsou.
Přesně !!!!!!!Stočesová a Žídková,dvě MISS za které se nemusíme stydět🌹
To, že v roce 1998 získala titul Queen of the World, vám jaksi uniklo. Chudáci. Dále v tomtéž roce na Miss World vyhrála dívka, která měla stejné vlasy jako Kateřina a šuškalo se, že kdyby Kateřina na MW vycestovala, vyhrála by ona.
Panečku, nakonec to všem natřela. Moc to paní Katce přeji, vždycky se mi líbila. A ještě je moc sympatická.
Žádná hlupačka nebyla a není, dostala nálepku od těch, kterým vypálila rybník. Párkrát jsem se s ní setkala na přehlídkách jako vizážistka, také jako klientka v golfshopu a vždy byla naprosto profesionální a milá, což je super.
Prostě nesaskuje skandalama a šla si za svým a uměla to👍. Ten pán co o ní mluvil jako o jednoduché misce se seredne spletl. Jsou tu takové co se svlikaji skoro v důchodu aby si vydělaly a nic pořádného neumí.
Kateřina na rozdíl od většiny to má v hlavě v přádku.
Zapletal prosazoval Šeredovou, tak si vymyslel, že Kateřina neumí anglicky, což je podmínka účasti ve světové soutěži. To vůbec nebyla pravda. Např. jihoamerické krásky měly na podiu tlumočníky a vůbec to nikomu nevadilo. Mám dojem že některá jen španělsky mluvících dívek měla i dobré umístění. V nějakém příspěvku na webu bylo napsáno, že tehdy světovou miss byla dívka, která byla hodně podobný typ jako Kateřina. Z těch miss se světově neprosadí skoro žádná, i když mají dobré kšefty. Většinou topmodelky nejsou vítězky soutěží krásy. Jinak vítězky se objevují ve filmech nebo se stanou i oblíbenými zpěvačkami, pokud mají talent a píli. Pak se vdají, mají děti a vedou normální život. Protože sláva je polní tráva.
Evidentně dost chytrá na to, aby nikomu nedělala pitomce.
Přesně tak👌
Panu Zapletalovi vadilo, že nevyhrála jeho známá Alena Šeredová. Kateřina je krásná, přirozená a tento článek napsal někdo opravdu hloupý.
Nebo někdo opravdu podmáznutý 😉
A autoři článku umí anglicky skvěle, když jsou schopni napsat toto: "Jakožto vítězka měla Stočesová prioritní místo na odlet na světovou soutěž Miss Word. Jazyková neznalost ji však okamžitě vyřadila"? Správně se ta soutěž jmenuje "" Miss world."