1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Vyhrála soutěž? Vyhrála, tak co? Že neuměla anglicky a bude tedy v zahraničí nepoužitelná, to přeci zřejmě všichni věděli.

22
Před 11 měsíci

Ubožáku, bylo by zajímavé zjistit, co máte v hlavě Vy. Podle článku to vypadá, že nic moc.

17
Před 11 měsíci
Ivana Brožová

V hlavě nic, a něco navíc v kapse.

Před 11 měsíci

Trochu jednoduchá? Jednoduchý je autor článku. Je to nádherná žena, která si nepotřpěla na umělotiny devastující vše krásné na ženě.

50
Před 11 měsíci

Mě se líbila . Alena Šeredová byla zase spíše takový španělský typ. Umět Látka jazyky, asi by se prosadily obě. Někde ve světě volí raději blondýnky, jinde brunetky. Moje favoritky byly právě tyto dvě.

Před 11 měsíci
Vladˇka Chourová

Moje taky,ale vyhrát mohla jen jedna.Toto ale je svinstvo od Zapletala

3
Před 11 měsíci

Moc se mi líbíla a líbí stále,je přirozená, krásná, nevím co proti ní tenkrát měli.Prostě neměla ostré lokty ve světě modelingu,Určitě k jejímu dobru.

21
Před 11 měsíci

Závist je sviňa, co ? Prostě si zařídila život po svém, má se dobře a to se u nás neodpouští.🤢

35
Před 11 měsíci

Mě se Katka líbí.... Pomlouvat ji, že neumí anglicky a že studovala na zahradnici, je opravdu ubohé !!!!

45
Před 11 měsíci

Spíše pan Zapletal ještě nerozdýchal,že holka kterou neměl rád se má lépe než on.Kateřino hodně štěstí v životě.Titul jsi si zasloužila,byla jsi opravdu krásná a i teď ti to moc sluší ☺️

5
Před 11 měsíci

Opravdu šikovně jednoduchá když dokázala získat tolik peněz.Že se ten Zapletal nestydí tak se dnes vyjadřovat o zralé ženě.

13
Před 11 měsíci
Marie Šemberová

Přesně tak,asi ho odpálila 🙈

4
Před 11 měsíci

Kateřina Stočesová byla naše nejkrásnější královna krásy. Mě se líbila a líbí stále.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt