Vyhrála soutěž? Vyhrála, tak co? Že neuměla anglicky a bude tedy v zahraničí nepoužitelná, to přeci zřejmě všichni věděli.
Ubožáku, bylo by zajímavé zjistit, co máte v hlavě Vy. Podle článku to vypadá, že nic moc.
V hlavě nic, a něco navíc v kapse.
Trochu jednoduchá? Jednoduchý je autor článku. Je to nádherná žena, která si nepotřpěla na umělotiny devastující vše krásné na ženě.
Mě se líbila . Alena Šeredová byla zase spíše takový španělský typ. Umět Látka jazyky, asi by se prosadily obě. Někde ve světě volí raději blondýnky, jinde brunetky. Moje favoritky byly právě tyto dvě.
Moje taky,ale vyhrát mohla jen jedna.Toto ale je svinstvo od Zapletala
Moc se mi líbíla a líbí stále,je přirozená, krásná, nevím co proti ní tenkrát měli.Prostě neměla ostré lokty ve světě modelingu,Určitě k jejímu dobru.
Závist je sviňa, co ? Prostě si zařídila život po svém, má se dobře a to se u nás neodpouští.🤢
Mě se Katka líbí.... Pomlouvat ji, že neumí anglicky a že studovala na zahradnici, je opravdu ubohé !!!!
Spíše pan Zapletal ještě nerozdýchal,že holka kterou neměl rád se má lépe než on.Kateřino hodně štěstí v životě.Titul jsi si zasloužila,byla jsi opravdu krásná a i teď ti to moc sluší ☺️
Opravdu šikovně jednoduchá když dokázala získat tolik peněz.Že se ten Zapletal nestydí tak se dnes vyjadřovat o zralé ženě.
Přesně tak,asi ho odpálila 🙈
Kateřina Stočesová byla naše nejkrásnější královna krásy. Mě se líbila a líbí stále.