Co je to za pitomost jednoducha,Zapletal uprednostoval Seredovou ,proto nasadil Stocesove psi hlavu.Pritom Stocesova byla a je mnohem hezci i milejsi nez studena Seredova.
Dodnes velmi hezká přirozená žena. A myslím ze psát o její jednoduchosti je opravdu trapné. Podle toho co čtu byla spíše chytrá. Za mě jedna z nejhezčích missek historie.
Článek napsal nějaký velmi zhrzený jedinec. Naopak Kateřina byla milá, odmítala sexuální návrhy od Zapletala. Svého času o tom bylo dost článků. Za mne jedna z mála, co odmítla prodávat své tělo za "úspěch".
Tak to se hodně pletete,znám člověka,kterému se vnutila a motal se
kolem hokeje.A jestli,měla pletky se Zapletalem, nevím,protože bulvár
nečtu.
Naopak bych řekl že jedna z mála která má rozum. Nebyla jen ramínko na šaty. A pokud i ve svém postavení stále pracuje, tak to ji jen ukazuje v lepším světle. Je fajn.
Ano. A asi tak jednoduchá nebyla, když místo aby získané peníze rozházela tak je naopak dokázala rozmnožit. Leckdy zdání klame.
Miss jsem sledovala jen občas, ale ji si zrovna pamatuji, takže mě určitě zaujala - nebyla všední jako ty dnešní holky, ty vypadají jak přes kopírák. A jestli dělá to, co vystudovala, i přes ty miliony, které má, tak si to zaslouží obdiv a ne urážky. A že nebyla dravá? I to ji spíše šlechtí.
Je to sympatická žena i dnes a byla opravdu krásná i vnitřně, ne tak jako dnešní dámy. Nejspíše neskákala podle nich, tak ji chtěli osočit.
Tedy to je opravdu článek. Cely postaveny na tvrzení jednoho starého obšournika. Za mě jedna z nejkrásnějších miss, které jsme kdy měli.
Ono - Zapletala a spol. nejvíc naštvalo, že odmítla věnovat jeden ze dvou vyhraných Mercedesů (samozřejmě že chtěli ten větší) na nějaké pochybné "dobročinné účely" (zřejmě v tom chtěl někdo z missí soutěže jezdit zadara). Pořád z ní lákali na pódiu prohlášení, jestli a že jako věnuje jedno z aut někam. Ona to neudělala (protože jinak by se dopustila veřejného příslibu, který je možné vymáhat). Nechala si obě auta (Mercedes A a Mercedes E type, mám dojem). Řekl bych, že z Miss vydolovala (v dobrém slova smyslu) co šlo a přitom se odmítla stát loutkou pana Zapletala a spol. Všechny missky mají (nebo tehdy alespoň měly) značně nevýhodné smlouvy s pořadatelem Miss, které jim neponechaly extra moc příjmů. Jako agentura je missí soutěž dost oholila. Takže se Kateřině Stočesové nedivím ani teď ani tehdy. A přeji jí spokojený život.
No fuj, to je článek...
Mimochodem, to, že se paní Kateřina stáhla ze stránek bulváru a v ústraní "pěstuje kytičky", svědčí spíše o jejím rozumném úsudku.
Dlouho jsem nečetla tak hnusný článek.Co vám ta Kateřina udělala,ze jste na ni nit nenechali suchou?Nedala vám? Nebo to bylo na objednávku? Všeho moc škodí,fuj.......
Ač mi A. Šeredová připadala hezčí a rozhodně byla chytřejsí, tak ten článek je napsán strašně..