No, jestli je paní tak naivní a myslí si, že trávením společných dovolených zabrání nevěře, tak se jen hluboce mýlí. Ale moc jí přeji, aby jim vztah vydržel.
Nechápu proč se diví že si našel jinou mě by nebavilo jezdit stále sama dovolená je s rodinou a dětmi to nejhezčí no a nyní si toho užíváme s vnoučaty 🌞🚗
No kdyby mě někdo vytáhl na dva týdny k moři, tak to rozhodně nejlepší dovolená nebude. Chvíli jsem bydlel asi hodinu od moře. To šlo vydržet. O víkendu jsme jeli na odpoledne k moři. To ještě zvládnu, ale jet tam na několik dní, fakt ne. Budu otrávený a zkazím dovolenou i manželce. Tak hold jezdí se synem. Já taky nikoho netlačím, aby byl se mnou v létě na horách a chodil po kopcích, což považuju za báječné já.
Takto to prostě funguje. Paní nechce provozovat nějakou činnost tak si na ni prostě najde někoho jiného.
Samozřejmě, partner něco nemá rád, vyměním ho za jiného.😄 Tak doufám, že až vaše polovička (pokud nějaká je🙈), přijde s tím, že chce v posteli tři chlapi naráz a ještě vám do zadnice nacpat kolík s duhovým kamínkem, bez řečí vyhovíte, aby si nenašla jiného.😄
Není lepší místo chlapa si najít jiné zvíře? Třeba potkana, ten toho moc nesežere a moc toho nenakecá.
Jo jo, malé děti a manžel se musí hlídat, paní Nečasové, paní Topolánková, i paní Paroubková (všechny bejvalky) by mohly vyprávět... Vaše chyba.
Je to presne tak. S nekym to nejde a s nekym to jde. Manzelka udelala to same. Veci co jsem chtel roky podnikat, tak se mnou spoustu vymluv a s milencem to slo....
Twl snad i Rosamunde Pilcher píše logičtější ptákoviny než toto stvoření...
Kecy.
Úplně vidím realitu, krátce po příjezdu. Mami, mami, byla tam s námi teta, ale nesmíme ti to říct.😂
K moři nemusím..., ale tak zasnil jsem se 😄.