Nesmysl. Muž s dětmi jezdí k moři "s tetou Hankou" - a děti se o ní ani nezmíní, až když o ni na ulici zakopnou? Kdo to psal nejspíš nemá děti.
psala to umělá inteligence
Říká se že si lidé vybírají podobné typy partnerů přestože pak mají problémy. Tato dáma jde podruhé do vstahu s milovníkem moře. A znova u něho trpí. To opravdu nenajde chlapa, co by miloval lyžování?
Tak kvůli manželovi ty dva týdny překousnout nemohla a kvůli nějaké známosti to překousla? Ale ví, že to není žádná záruka na trvalý a kvalitní vztah, nebo si to jenom ona tak maluje?
A ještě tu o Sněhurce.
Prosím.
to je nesmysl, to jakože manžel se věnuje milence na dovolené před dětma ? Děti se vrátily z dovolené od moře a nikdy nemluvily o "tetě Hance" ? Až najednou ji potkaly na ulici a ona se s nima bezostyšně mazlila před manželkou, a zarazila se až když manželka to chtěla vysvětlit ?... Milenka jakože pracuje celé roky v jejich společné firmě a manželka ji nezná? ... Tak ještě tu o Karkulce..
Taky mi to připadá přitažený za vlasy!
Pane bože, kdo tohle píše? To jste nikdo nepochopil, že to není reálný příběh, že to píšou v redakci a vydávají to za něco co někdo zažil? Je to taková snůška nereálných nesmyslů, že je až s podivem, že to šéfredaktor pustil. Už vidím, jak ženatý chlap tráví dovču s milenkou a v přítomnosti svých vlastních dětí... Jak spolu snídají, koupou se, spí, a dětem to není divné a nevadí jim to. A jak se celé roky nikdo neprokecne, nikdo na nic nepřijde, ani na letišti, ani jindy. Pitomost, hloupost...
Přesně tak, děti by se jistě také o tetě zmínily. 🙂
dostala mne poslední věta - a já kvůli němu přetrpím i dva týdny u moře. Kdyby přetrpěla ( nebo spíš si na tom našla něco pozitivního ) dva týdny u moře se svým mužem nemusel být žádný rozvod.
Popravdě já na dovolené u moře nevidím jediné pozitivum. Plavání mě absolutně nebaví, opalování taky nesnáším. Možná jedině že tam budu v klidu číst knížky a luštit křížovky 🤷 No uvidíme třeba se tam nezblázním 😁
Jak zvláštní, že holčička nikdy neprozradila, že na dovolené byla s nějakou tetou. Pokud spolu dělají ve firmě, ať mi nikdo neříká, že ženská intuice ani po letech nic nepostřehne. Samá idylka a na konci hrozné rozuzlení.
Tak paní byla od začátku naivní, pokud si myslela, že když dá manželovi 2t volna v atraktivním prostředí, že se z toho časem něco nevyklube. Ženské na dovolených jsou jako utržené z řetězu.
Drobně nekonzistentní vycucávka. Ale jo, máte ode mě klik. Není zač.