Tak možná ty růžové. Ale jinak - pokud v tomhle budu sedět a potit se celý den v autě, večer budu vypadat šíleně. A slušet budou možná štíhlým a vysokým ženám , ale malým a prostorově výrazným stěží.
No už mě vážně štve jak se pisálci strefují do skupiny žen 50+. Diskriminace rasová, genderová je zakázaná tak jsme vám zbyly alespoň my ženy, které po té spoustě let života téměř před smrtí víme co nám sluší a co ne. Jsme štíhlé, baculaté, ale soudné. Ještě že podobné rady nepíšete obtloustlým dvacítkám, které v cropech nad pupík statečně ukazují své špeky a ve slim jeansech celulitidu jak hrom. Ty mohou šmatlat bez kritiky v teniskách a gumových sandálech městy bez vztyčeného ukazováku rádoby módního redaktora. Ano i já jsem 50 +, umím být elegantní v lodičkách a vypadám skvěle i v leginách a teniskách při výšlapu po horách, nemusím se stydět obléct bikiny na pláži a schovávat faldy v kalhotkách téměř po bradu. Já totiž cvičím, starám se o svoji vizáž a podobné články mě uráží.
....sluší každé ženě nad padesát.... Kromě toho, že je předvádějí sotva zletilá vychrtlá děvčata, je to děs a hrůza. Ani na doma bych nic z toho nechtěla. Jen ty růžové z prvního snímku.
Myslím, že by se redaktoři měli nad sebou zamyslet. Jestli tohle jsou nejkrásnější kalhoty pro 50+, tak ty méně krásné bych fakt vidět nechtěla a na dámách tohoto věku by to jistě vypadalo vše "úchvatně" asi tak na maškarní a i tam bych se styděla !
Nejhezčí jsou ty růžové z hlavní stránky. Jinak některé kalhoty vypadají jako tepláky na doma a na vychrtlých dívkách visí jak na smetáku. O cenách za tyto "hrůzy" ani nemluvím.
Kdo vymyslel takovéhle fotografování, vypadá to hrozně a holky jsou jak liliputi. Možná jsou kalhoty pěkné, ale tyhle fotky to úplně pos....
Ty fotky jsou opravdu příšerné, roztažené do šířky ..........
Stále hledám na fotkách ty ženy nad 50....