1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Tak možná ty růžové. Ale jinak - pokud v tomhle budu sedět a potit se celý den v autě, večer budu vypadat šíleně. A slušet budou možná štíhlým a vysokým ženám , ale malým a prostorově výrazným stěží.

2
Před 11 měsíci

No už mě vážně štve jak se pisálci strefují do skupiny žen 50+. Diskriminace rasová, genderová je zakázaná tak jsme vám zbyly alespoň my ženy, které po té spoustě let života téměř před smrtí víme co nám sluší a co ne. Jsme štíhlé, baculaté, ale soudné. Ještě že podobné rady nepíšete obtloustlým dvacítkám, které v cropech nad pupík statečně ukazují své špeky a ve slim jeansech celulitidu jak hrom. Ty mohou šmatlat bez kritiky v teniskách a gumových sandálech městy bez vztyčeného ukazováku rádoby módního redaktora. Ano i já jsem 50 +, umím být elegantní v lodičkách a vypadám skvěle i v leginách a teniskách při výšlapu po horách, nemusím se stydět obléct bikiny na pláži a schovávat faldy v kalhotkách téměř po bradu. Já totiž cvičím, starám se o svoji vizáž a podobné články mě uráží.

Před 11 měsíci

....sluší každé ženě nad padesát.... Kromě toho, že je předvádějí sotva zletilá vychrtlá děvčata, je to děs a hrůza. Ani na doma bych nic z toho nechtěla. Jen ty růžové z prvního snímku.

17
Před 11 měsíci

Myslím, že by se redaktoři měli nad sebou zamyslet. Jestli tohle jsou nejkrásnější kalhoty pro 50+, tak ty méně krásné bych fakt vidět nechtěla a na dámách tohoto věku by to jistě vypadalo vše "úchvatně" asi tak na maškarní a i tam bych se styděla !

3
Před 11 měsíci

Nejhezčí jsou ty růžové z hlavní stránky. Jinak některé kalhoty vypadají jako tepláky na doma a na vychrtlých dívkách visí jak na smetáku. O cenách za tyto "hrůzy" ani nemluvím.

10

Kdo vymyslel takovéhle fotografování, vypadá to hrozně a holky jsou jak liliputi. Možná jsou kalhoty pěkné, ale tyhle fotky to úplně pos....

5
Před 11 měsíci
Evinanavratilova Eva Navrátilo…

Ty fotky jsou opravdu příšerné, roztažené do šířky ..........

1
Před 11 měsíci

Stále hledám na fotkách ty ženy nad 50....

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt