1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Jednoduše mu řekni -ne, do toho nikdy nepůjdu a považuji to za zcela uzavřenou záležitosti . Tečka a konec, a hlavně nikdy se tomu nevracet ani náznakem,

15
Před 10 měsíci
Inka Munzarová

Souhlas ,taky si myslím ,že by to pro tu situaci bylo nejlepší řešení.

Představy jsou jedna věc ,ale skutečnost může sebou přinést emoce ,které by všemu mohly jen uškodit .

5
Před 10 měsíci

Já Vás chápu. Také bych byl zděšená. Neumím si představit, dělit se o to nejintimnější s další , cizími lidmi. Určitě je to asi individuální, ale tuhle hranici bych asi překročit nedokázala....

11
Před 10 měsíci

Toužit i po jiných ženách je úchylné, ale strkat ho "partnerovi" do zadku úchylné není! Nestačím se divit.

6
Před 10 měsíci

Vůbec to tak není. Moje žena si vymýšlí. Já chtěl jen párty mezi holkama. Ona chtěla cizí muže. Nevěřte ji prosím ani slovo.

10
Před 10 měsíci

rizek a pivo, to by znicilo kazdou ;)

2
Před 10 měsíci

Jsou spolu skoro celý život a ona neví jak to říct manželovi 🤦. Njn není nad kvalitní vztah...

3
Před 10 měsíci
Alex Malá

Možná by stačilo říct pouze ne....

2
Zobrazit další reakci
Před 10 měsíci

Pozde bycha honiti. Mel to na ni vyklopit hned na prvnim rande a nasel by si tu pravou. Ale zkusit se ma vsechno at je pred smrti na co vzpominat.

5
Před 10 měsíci

No a co? Vždyť tam můžete jít aby byl spokojený ale nemusíte se ničeho zúčastnit. Ona ta účast není povinnost. A budete oba spokojeni.

6
Před 10 měsíci
Josef Benesch

Přesně tak! Nakonec mu to bude stačit, jen tam s ní být, očíhnout, jak to funguje a jít domu.

6
Před 10 měsíci

Některé ženské jsou divné, když s nimi nemluvíte tak se diví proč, a když jim řeknete co chcete , po čem toužíte tak jsou zděšené a naštvané.

21
Před 10 měsíci

Jak mu to říct? Úplně normálně. Jestli mu na Vás záleží, tak to bude respektovat. Jestli ne, máte problém.

15
Před 10 měsíci
Jan Weber

Bohužel to není tak černobílé. Pokud ho žena nekompromisně odmítne, dá se opačně oponovat, že naopak ji nezáleží na něm ;-)

2
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt