Do toho bych nikdy nešla. Manžel to sice chce, ale když pak uvidí svojí ženu s jiným, přinese to do manželství obrovský problém, možná i konec. A nedej bože, že by se jí to s tím cizim mužem líbilo. To by měla na talíři pořád.
Máte špatnou představu jak to chodí. Já chodím s přítelkyní na swingers párty ale bez výměny partnerů. Prostě nás oba vzrušuje se dívat na druhé a z druhé strany když se dívají na nás.
Jako v Kameňáku...Rád bych si dal trojku a přizval do ní sousedku... Manželka :tak na mne zapomeň.. Manžel: OK, tebe si škrtám 🙂
Boží :-)
Paní popsala jejich nudný a tuctový život, který sice muže uspokojí, ale nenadchne. Nemůžeme se divit, že chlap chtěl nějaké vzrůšo. Ale nemůžeme se divit ani jí, že tohle nechce - je to trochu divná choutka... 😁
Zcela nereálný příběh vymyšlený redaktorkami. Věrný muž by nikdy nechtěl toto, věrnost je korunou lásky. Na swingers je (nebo donedávna býval) prý docela běžný poprvé tento scénář (nikdy jsem nebyl, nikdo by mě tam nedostal, nedokážu si představit větší vztahový horor, genocidu lásky a vzájemnosti, četl jsem toto asi ve třech rozhovorech s majiteli sw. klubů): zprvu, doma muž přemlouvá ženu, žena nechce, na konci muž chce z klubu odejít, nezvládá pohled na ženu v rozkoši s cizími, žena: ještě chvilku! (viz. tato "moralizující" žena, resp. postava článku, kterou zklamal její věrný, spolehlivý, starostlivý, skvělý..., s nímž je od 16..., která pak už za chvilku přemýšlí o tom, jak v klubu nic nechytit - toto je nereálné, že by se zkazila během hodiny?). Nebo vyjádření taxikářů odvážejících z tohoto 1. "zážitku": jedna část těch lidí zařezaně mlčí, v hlavě jim leží i běží: tak tohle už nikdy neslepíme... Z duchovního hlediska je to totální hnus, znehodnocení všeho upřímného v tom vztahu/sexuálním naladění. Samozřejmě slyšel jsem vyjádření swingerů, že právě oni jsou ti věrní, páč si nekladou podmínky bla bla bla.
Vymyšlené to rozhodně není nebo možná ano, ale nějaký reálný základ to má... chlapů, co to mají podobně, je hodně, dokonce spolu komunikují na společných fórech, vyměňují si zkušenosti, radí si... díky této úchylce je pro tyto muže jejich žena neustále maximálně přitažlivá, protože si reálně nebo třeba jen v rámci fantazie mohou neustále vymýšlet různé scénáře s někým třetím a to dělá sex velmi vzrušujícím pro oba i po dvaceti a více letech. Nebo si někdo myslí, že je sex po takové době stále stejný jako na začátku? Není a je potřeba ho kořenit, někdo to zvládne ve dvou, někdo potřebuje někoho dalšího, ale výsledek je stejný... lepší sex. A co si budeme povídat, ono už to není až tak moc o lásce, když jste spolu tak dlouho, láska se změní v přátelství a je to tak správně. Tím pádem sex mezi přáteli, kteří mají jasně určené životní postoje a priority, je jen fyzická záležitost, kterou je dobré si užívat, třeba i sdílet s dalšími přáteli a plnit si vzájemně i ty nejtajnější představy. Ženy mužů kandaulistů si mohou gratulovat, která jiná má tak tolerantního muže, že ji je ochoten sdílet s dalším mužem a to za jediným účelem...aby byla maximálně spokojená...
Prosím vás. Manžel si to hned rozmyslí, když bude hledět na černocha a tiše v koutě potahovat hada😭.
Proc zas cernocha? Jste zatizena na XXL size? 😄
No napadá mne otázka ,"co pak"? co by se dělo ,kdybyste na to přistoupila a ona návštěva swingers party proběhla i ,když né pro Vás s příjemnými pocity.?
Jde o to jestli by Vašemu manželovi stačila pouze ta jedna návštěva ,nebo by to tak chtěl pravidelně. Myslím ,že jak byste jednou svolila ,že už by z toho vlaku nešlo vystoupit ,protože by mohlo hrozit ,že ho ztratíte.
Každopádně Vám tu situaci vůbec nezávidím, protože ztratit ho můžete i když mu to nedopřejete.
A co když mají partneři otevřený vztah? Víte vůbec, co to je otevřený vztah? Víte o tom, že sex a láska jsou dvě docela odlišné věci? A i u žen? Akorát se o tom nemluví (to prostě nejde, aby si žena takhle užívala, že? 😛 ).
Neurčitá poukázka vyvolala neurčité pocity. Paní má evidentně jiné povědomí o skrytých myšlenkách svého manžela, nežli je skutečnost jeho podvědomých myšlenek. A kdo ví, jestli by jejich dosavadní průběh manželství její manžel popsal ze svého pohledu úplně stejně. Asi si představovala, že "dost odvážná poukázka, s níž by mohl popustit uzdu své fantazii" pro manžela znamená (v jejím podvědomí a podle jejího úsudku) vyplnění jejích romantických přáníček splněných opět poslušným a poddajným chováním ze strany manžela, což by ho přece jistě uspokojilo, jak tomu bylo doposud, jen o tom ještě neví. Teorie tygra.
Ani desítky let společného soužití neznamená automaticky léta štěstí - pro oba. Někdy partner - partnerka prostě rezignuje, a přijme model štěstí toho druhého, které pro něj znamená nějaký ten ústupek z vlastního snu za zisk ještě přijatelné pohody. To tedy neznamená, že by to vždy byl model manželky, je to 50/50, a někdy to prostě normálně klape. Občas se to prostě zhroutí jedním impulsem. Třeba poukázkou na "něco". Chtělo to být konkrétnější. Řešení - prostě mu to řekni, tady neplatí "mlčeti zlato"...
udelejte kompromis. na swingers party pujdete, ale vy budete ta, ktera se bude divat a spat s jinyma zenskyma bude muset on. To ho vytresta.
A seš si naprosto jistý, že ho tím vytrestá??? 🙂 🙂 🙂
Podle toho, co paní popisuje, je manžel kandaulista (sexuální úchylka, kdy muže uspokojuje pohled na jeho ženu s jiným mužem), takže až svojí ženu uvidí s jiným, bude v sedmém nebi...vím to, protože to mám stejně :--). A není v tom ani kousek homosexuality, zkrátka touha vidět ženu, jak si maximálně užívá trojku, nic drsného ani zvrhlého, prostě se dva muži naplno věnují jedné ženě a dělají jí pouze to, co sama chce a dovolí jim, ona pak zažívá uspokojení, které by s jedním nikdy nezažila... A dámy ruku na srdce, která z vás po tom alespoň jednou nezatoužila. Problém ale je, že většina chlapů nechce trojku s dalším mužem, až na kandu :--))))
Přesně tak. Pan nechce na swinger, ale je to kanda. Prozradil v 50ti svoje touhy a je to mnohem lepší, než kdyby měl milenku a dokazoval si, jakej je frajer. Je spíš docela zarážející, že jejich vztah je takový, že se to odvážel říct až po tolika letech. Tam není moc sexuální důvěra.
To je teda moralni vodopad 🙂 mne prijde porad lepsi ze chce toto podnikat se svoji zenou nez aby tam chodil s profi holkama a nebo si hledal milenku ( jako vetsina ). Rozhodne neodsuzuji. A vsichni ti radilkove at si radsi zametou pred svym vastnim prahem.