1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Těch pár piv není asi nic moc strašného ale pokud se to zvýšilo a prokládá se to tvrdým je to blbý ! Já měl skoro to samé ale bylo to z důvodu problémů v práci vždy jsem zalezl a dával si do nosu, moje manželka mi na to přišla a dokud jsem to neřekl nepřestala. Moc mi tenkrát pomohla a stála při mě změnil jsem práci a hned mi bylo líp a i když si to pivo dám k obědu a nebo večer říká ty už nechceš řeknu jedno mi stačí !

10
Před 11 měsíci

Člověk-alkoholik ničí nejen sám sebe, ale zároveň okolí svých nejbližších. Pokud není ochoten podrobit se protialkoholní léčbě, tak vzít nohy na ramena a od takového člověka utéct. Tomu já říkám pud sebezáchovy. Život totiž máme jenom jeden. Člověk, jenž není ochoten na svém způsobu života nic měnit a jehož život určují alkohol nebo jiné drogy, už není tím, co kdysi býval a už nikdy nebude.

3
Před 11 měsíci

Pivo po práci nedělá alkoholika. To je pravda. Ovšem pokud je jich více a ještě proložených panáky pak už je to minimálně náběh. To by měla být reakce. A potom jasné "pivo nebo já". Bez léčení a abstinence to lepší nebude. Spíše naopak.

3
Před 11 měsíci
Pavel Polášek

Pokud to pivo po práci pijete každý den, tak to jste alkoholik jak vyšitý.

Před 11 měsíci

Dr. Plzák definoval 3 druhy tzv. zakázaných partnerů pro společný život, žárlivec, hysterik a alkoholik. Platí pro všechna pohlaví.

5
Před 11 měsíci

Na kladném vztahu k alkoholu nevidím nic špatného, jen ten methyl jsem neměl pít 🤣

3
Před 11 měsíci
Karel Kminek

Pak asi nevidíte nic špatného nejen na alkoholu...

1
Před 11 měsíci

Ne, neopouštějte ho, vy jste nic neprovedla. Musíte si říct, že on si ničí své zdraví.

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt