On k rozumu hned tak nepřijde, ale tu ezo žínku přestane za čas bavit. No nic, máte svůj život, žijte ho podle svého a chlapa ponechte jeho osudu.
Najděte si kamarádku a jeďte k moři, nebo někam, kde je krásná příroda.
Z osobních problémů někdy člověka vytáhne pěší turistika s dobrou partou..Turistických organizací je spousta a členové jsou normální, přátelští a vstřícní lidé..
Nechte ho vyblbnout. Hlavně, že se nechce rozvádět a cpát do těch svých aktivit váš společný majetek. Doma máte svou pohodu, nemusíte mu vařit a prát, dělejte si taky, co Vás baví. Taky znám jednu, co se dala na prodej určitých doplňků stravy, taky úplně zblbla, nelze s ní mluvit o ničem jiném, než se se u mě musí zastavit, aby mi doporučila, co brát atd. Děkuju, nepotřebuju.
Bohužel paní má smůlu. Bylo by vhodné se co nejrychleji rozvést a zachránit si svůj majetek, dokud pán má pocit, že se žije ze vzduchu, popřípadě má ještě nějaké úspory. Až mu dojdou, může být problém.
Buďte ráda že odešel s pírkem a vás nechal žít. Určitě nestojí za to, aby jste za ním brečela. Mohla jste taky dopadnout jako nějaká oběť.
Mám kamarádku a letím k moři vnoučata práci mám hodně ale bolí to a ten ujvse rozvádět chce mám rozbitou rodinu a budem prodávat spojecny dům
U nás je to přesně jak říká Petr vše je rozmrdany celá rodina a o komunikaci už není zájem nepřinutíte člověka komunikovat když nechce
Prožívám skoro to samé takyvse mi muž zbláznil ale jinak mají v tomhle v ku pocit že žili spatne
On má možná stejný pocit,akorát o tom nemluví,protože ví své.
Jenže to jé o té komunikaci. Pokud manželé spolu neprohodí ani slovo, prostě si ty věci nevyříkají, bude problém neustále dokola a nikdo nic nevyřeší....všichni na sklonku života budou nasraní a akorát bou mít všichni nervy. To je život o ničem !
Lidé se nemění jenom se vybarvují co v nich ve skutečnosti je.
Takhle blbnou z 95procent ženský a tak 5 procent chlapů