Tak hlavně se to nevylučuje - tzv. indigové děti (typ 1, 2 nebo 3) mají skutečně dost závažné psychické potíže (na bázi osobnostních struktur, případně do vysoce funkčního autismu), protože díky své citlivosti do sebe natahaly ve formativních letech kde co a neví, co s tím. A mnoho jich končí pod vlivem nejrůznějších Ezo, New Age, náboženských systémů jako jóga apod., neboť, opět, mají schopnost do sebe natahat cokoli - a když ptáčka lapají...
Souhlasím.
Něco na tom bude. Ta vnímavost prostě existuje. Sám a docela starej kozel, se vyhýbám určitým místům. Prostě se tam necítím dobře, možná až špatně.
Vzal jsem desetiletou dcerku, bez toho, že bych ji cokoliv řekl. Na už 300let zaniklé šibeniště. Došli jsme tam a ona začala brečet, nemohla dýchat a pryč. Seběhli jsme pod kopec a vše v pořádku. Potom jsem ji to řekl. Už tam nikdy nechce. 🤷
Dcerka vnímala Váš strach, Vaši nepohodu. Dělají to tak všechny děti z pudu sebezáchovy. Nemají vlastní zkušenosti, tak bedlivě sledují dospělý doprovod. Podle něj se pak řídí, učí.
Žádné indigové děti nejsou.
Je naprosto normální, že se v populaci vyskytují jedinci více či méně nadaní různými směry. Bylo tomu tak před staletími i tisíciletími, bude tomu i nadále, dokud lidstvo nezanikne.
Pokud mělo jít o nějaký zazračný děti, co měly přinýst revoluci, nebo nějakou změnu k lepšímu, tak asi na poslední chvíli došly zázraky, za mě jenom bezobsažnej buzz word.
Myslím si - Oni existují, problém je v tom, že zde máme nebezpečné arogantní mafie(zločince) a autority ve vládách na vysokých postech, které se jich velmi nenápadně zbavují a kradou jejich nápady jen kvůli moci a manipulaci. Hrají si na bohy... 🙂
Hlavne na to zase napasovat ADHD.. 😃 Vsechno cemu nerozumime, je stale po staletich automaticky nemoc. 🙄
Hlavně potřebujeme další eko..aktivisty..to určitě ano..!!!!