1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Chudak manzel, odstrihla bych penize a pani se rychle vzpamatuje. 👍👍

42
Před 11 měsíci
Ivana Procházková

Proč je manžel chudák. Žijeme stejně. Manžela kvůli penězům nepotrebuju, vydělával víc, ale take nejsem tak stara abych žila bez sexu …..

12
Před 11 měsíci

Klasika dnešní doby. Něco není podle mého gusta, tak to zahodím a najdu si něco nového a to i ve vztazích. Místo toho, aby se na vztahu pracovalo, tak se rozvedeme, nebo si najdeme nějaký záskok. Je to rychlejší, pohodlnější a bez práce a námahy.

45
Před 11 měsíci
Miroslav Palounek

Přesně. Chtěl bych vidět, co udělal pro udržení vztahu, asi nic a radši to řešila jednoduše. To umí každý a rozhodně nic ke chlubení. Spíš k zamyšlení.

19
Před 11 měsíci

Takže je to jen o trtkání 🤣

27
Před 11 měsíci

Nechápu, proč to vytrubuje do světa, ze sebe dělá obyčejnou couru a z manžela blbce. Když si to neumí vysvětlit v soukromí, tak by měla mlčet. Podvádění není něco, za co se chválí...

13
Před 11 měsíci
Jarmila Kočová

Ona nikoho nepodvádí. Ona si jenom našla milence, to není podvod.

3
Před 11 měsíci

No, hlavně, že si tak hezky píšou........to bude rodeo až to praskne.....

15
Před 11 měsíciUpraveno

Napíšu to jednoduše. Měl sem 33 žen a plno z nich mělo manžela nebo přítele a spali se mnou a churt mi psali kdy se zase uvidíme. Vycházelo to že se u mě za týden vystřídali 3. Dělal sem raní, odpolední a noční a byl sem svobodný a užíval života. Teď žijí sám a nikoho nehledám protože žádnou nechci. A sem totálně spokojený. S nikým se nemusím rozčilovat. Mà to takhle plno výhod. A když si budu chtít vrznout tak vždy nějakou najdu pàč po mých zkušenostech jsou v podvádění partnera ženy horší jak chlapy akorát o tom nemluví pàč by si o nich hned každý myslel - NO TY SI DOBRÁ ČUBKA.

23
Před 11 měsíci
Jiří Vlček

To si děláte srandu s tím pravopisem,že?

8
Před 11 měsíci

Kdyby tato "dáma" měla trošku sebereflekce, tak si nejprve s manželem promluví, a když by zjistila, že se jí vyhýbá ze zdravotních důvodu, pořídí si nějakého elektronického pomocníka, a kdyby to bylo z jiných důvodů, čestně to ukončí a teprve potom naváže nový vztah. Díky této pisatele si mnozí myslí o ženách to nejhorší a nedivím se.

12
Před 11 měsíci
Jarmila Kočová

S tou elektronikou se nedá vydržet navždy. Také potřebujete lidské pohlazení. A pokud jsou spolu jinak spokojeni, tak proč to nevyřešit milencem.

7
Před 11 měsíci

V určitém věku mají ženy podstatě větší potřebu slyšet jak jsou krásné, úžasné, jedinečné a chtějí více do společnosti...a muži naopak více vyhledávají klid..pohodu a více se uzavírají do sebe...stereotyp neustálého chválení a dobývání už je unavuje.Davaji přednost tichému porozumění a respektu.Problém zákonitě vzniká... stačí pak poblíže někdo kdo trochu zalichotí,pozve na kávu.. procházku,do divadla ..a v očích "zanedbávané" manželky je ten pravý a jediný...zdůvodnit si proč se tak rozhodla je hračkou. Napsáno velmi zjednodušeně ale ono to takto jednoduše dost často funguje...i když to samozřejmě lze rozepsat na desítky řádek a najít hromadu důvodů co je špatně.

2
Před 11 měsíciUpraveno

A byl by takový problém, říct mu "drahý, zanedbáváš mě. Najdu si milence"

A teprve potom si jít užívat? Myslím, že by to problém byl. Bylo by to upřímné, čestné a bolestivé. Pravděpodobně i finančně. Proto z něj radši bude dělat vola. Zvracím. Možná se mi doma děje něco podobného. Kdybych ale zavřel penězovody, měla by žena víc starostí se zabezpečením základních potřeb a netrpěla nedostatkem pozornosti. Maximálně nedostatkem času.

12
Před 11 měsíci

Tak na takovou pani bych chtel narazit, sex 2-3x tydne? No o tom se mi muze tak zdat 😄 Kdyby tady byla dama z Moravy, co to citi stejne tak at klidne napise 😉

20
Před 11 měsíci
Marek Kuncicky

😉

5
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt